Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΚαρτα ηχου με προγραμματιζόμενο front panel
Antonis Armageddon ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημερα,
Επειδη σε σχετρική αναζήτηση, το google μου βγαζει ό,τι ναναι, ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως καποιος απο σας εχει πετυχει καμια εσωτερική καρτα ηχου (κατα προτίμηση pcie) με 5.25 front panel (οπως αυτα για τους ανεμιστηρες σε «φτιαγμενα» rigs) το οποιο να εχει προγραμματιζομενα κουμπια. Πιο συγκεκριμενα θα ηθελα να μπορω να εχω σε μπροστινο πανελ τη δυνατότητα να αλλαζω Equalizer presets. Αν γινεται και με καποιο front panel μονο (σε συνδιασμο με καποιο software) ακόμη καλύτερα (να μη μετακινω καρτα γραφικων για να ανοιξει μικρη pcie).

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αν θέλεις απλά να αλλάζεις presets, γιατί δεν παίρνεις ένα Stream Deck? Έχει και έκδοση με 15 πλήκτρα, αν θέλεις περισσότερους συνδυασμούς. Προσωπικά έχω το μεγάλο, και με έχει βολέψει αφάνταστα σε μια σειρά από προγράμματα.

Antonis Armageddon απάντησε πριν 5 έτη

Kαι μπορεις να το προγραμματισεις να ενεργοποιεί equalizer presets απο το control panel της realtec?

Antonis Armageddon απάντησε πριν 5 έτη

ω σκ474... τωρα ειδα την τιμή του. Αν ειχα 90 ευρω για stream deck θα προτιμουσα να παρω κανα 512ρη SSD M2 Nvme ή να πληρωσω καμια τριετη συνδρομη σε anon vpn.
Εγω υπολογιζα σε καμια λυση μεχρι 40 ευρα στη χειρότερη.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Είναι πολύ πιο πιθανό να λειτουργήσει σε σχέση με οποιοδήποτε front panel. Θα μπορούσες πάντως να κοιτάξεις και για σκέτα keyboard shortcuts, ή κάποιον ημιαυτοματισμό σε συνδυασμό με το Autohotkey.
Δεν είναι η πιο απλή λύση, καθώς θα πρέπει να φτιάξεις ουσιαστικά κάποιο script από το μηδέν, αλλά για κάτι τόσο εξειδικευμένο δεν θα βρεις έτοιμες λύσεις.