Vasilis 2005 (Banned) ρώτησε πριν 6 έτη

Θελω να αγορασω την ASUS GTX 760 DCUII 2GB ή την GTX 680 oc αλλα δεν ξερω πια ειναι καλυτερη, εσεις μπορειτε να μου πειτε?

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά όταν γίνεσαι ban σε μία πλατφόρμα, το να φτιάξεις λογαριασμό με άλλο email θα έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει και εκείνος ban.

Vasilis Lam απάντησε πριν 6 έτη

Σε παρακαλω μην με ξανακανεις ban και απαντισε μου

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλά ρε άνθρωπε ,τί νομίζεις οτι κάνεις με το ανοίγεις πολλαπλούς λογαριασμούς κάθε φορά ? Ούτε μία συγνώμμη έστω δε πάει το μυαλό σου να ζητήσεις ,φέρθηκες όπως φέρθηκες , απαντώντας όπως απάντησες και ζητάς και τα ρέστα από πάνω ?
Κι εγώ ,το ίδιο (ban)θα σε έκανα.Είμαι 38 χρονών που τα λέω αυτά τα πράγματα. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου ,ουδείς αλάνθαστος ,μα τα σφάλματά μου τα παραδέχομαι. Εκτός αν φοβάμαι να δώσω συνέχεια ,οπότε αποχωρώ.
Στη θέση σου ,θα ζητούσα με κάποιο τρόπο να επανορθώσω αν γίνεται .Θα πρότεινα να στείλω πχ χρήματα ,γιατί δεν ξέρω τί άλλο θα μπορούσα να κάνω.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Άγγελε ,εγώ είμαι ο Δημήτρης που 2 χρόνια περίπου απαντούσα καθημερινά στις ερωτήσεις.Το τελευταίο διάστημα τα θαλάσσωσα ,σε σημείο που με απείλησες με ban .Τελικά ΕΓΩ  ήμουν αυτός που ζήτησα διαγραφή από 2 λογαριασμούς που είχα.(μόνο τον έναν χρησιμοποίησα εδώ μέσα)
Η τελευταία φορά ήταν όταν έβαλα λινκ για αγορά. Ο άλλος ήθελε antivirus. Έδινα και διευκρινίσεις τύπου "με αυτή τη μέθοδο δε περνά τελωνείο το δέμα". Πλέον παύω να απαντώ σε ερωτήσεις για αγορές.Ούτε διευκρινίσεις θα δίνω ,για να μη ξανακάνω λάθος.
Δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω ,ώστε να ανακτήσω την αξιοπιστία μου εδώ. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ πως δε θα γίνουν άλλα τέτοια λάθη. Κάτι που είχα πει στο τέλος ,το είπα με την έννοια πως από το 2020 θα πέσει πολύ μνημόνιο. (Να μας τα πάρουν όλα να ησυχάσουμε εννοούσα) Έπαιξε ρόλο το ότι κανείς δε με υπολογίζει στο σπίτι.Γι' αυτό είχα ζητήθει να με αποκλείσετε ,όπως και έγινε.Εσύ ζεις στον Παράδεισο ,εγώ στην κόλαση.
Ήθελα να μιλήσω πιό πριν ,αλλά φοβόμουνα. Τέλοσπάντων...αν δεν χάθηκαν όλα ,να συνεχίσω κανόνικα με αυτό τον λογαριασμό που κανείς δεν με μπερδεύει για Συντελεστή του PCsteps.
Mα αν είναι πολύ αργά πλέον ,τουλάχιστον να μπορώ να ρωτάω όταν έχω πρόβλημα. Και δε θα απαντώ άλλο. Πάντως εγώ θα έστελνα κάπου λεφτά πχ 40-50 € .Και δεν το θεωρώ ηλιθιότητα ,απλώς πιστεύω πολύ στο PCsteps.
Όποια κι αν είναι η απόφασή σου ,τουλάχιστον εγώ υπήρξα ειλικρινής.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Η GTX 680 είναι σαφώς καλύτερη.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

@Άγγελε , σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με κράτησες ακόμα και δεν με απέκλεισες !! Πραγματικά !! ΔΕΝ θα δώσω άλλα δικαιώματα.(το πιστεύω αυτό που λέω ,και θέλω να το πιστεύω) Πιστεύω κατάλαβες ποιός Δημήτρης είμαι.
@Βασίλη ,αν δεν έφαγες ban ,είσαι τυχερός.Απλά άλλη φορά εφ'όσον επιμένεις στην άποψή σου ,φρόντιζε να παρουσιάζεις και αποδείξεις για αυτό που λές.Για να μή γίνεσαι κακός.