Mario S ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Ανακάλυψα το site τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του ψαξίματος που κάνω για να αναβαθμίσω το pc. Οφείλω να πω οτι έχω μάθει πολλά από εδώ μέσα. Συγχαρητήρια για τη καλή δουλεία.
Στα δικά μου. η ερώτηση είναι αν έχετε να προτείνετε κάποια καλή κάρτα γραφικών κοντά στα 60-70 ευρώ με δεδομένου οτι δεν παίζω παιχνίδια αλλά κάνω 3d μηχανολογικό σχέδιο.
Σκοπεύω να βάλω μητρική
Gigabyte-Motherboard-H110M-S2PV-H110-1151-DDR4
και καινούργιο επεξεργαστή i5 7600k
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μάριε,
Κατ' αρχάς είναι πάντοτε καλύτερα να επιλέγεις μητρική με τέσσερις θύρες RAM, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση που μπορεί να χρειαστείς σημαντικό μέγεθος RAM στο μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να σε περιορίζει η μητρική.
Επιπλέον, οι μητρικές με το H110M chipset θέλουν BIOS update για να αναγνωρίσουν επεξεργαστές 7ης γενιάς. Επειδή σχεδόν ποτέ δεν έρχονται εργοστασιακά τα μοντέλα με το τελευταίο BIOS, δεν θα ανοίγει καν ο υπολογιστής για να κάνεις την αναβάθμιση. Μια μητρική με chipset B250 θα σε καλύψει πλήρως.
Στα χρήματα που κινείσαι δεν αξίζει να αγοράσεις κάρτα γραφικών, η ενσωματωμένη του επεξεργαστή θα σε καλύψει. Στο μέλλον μπορείς να βάλεις μια Quadro, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση.

Mario S απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. ηδη είχα αλλάξει την απόφαση μου μετά από ψάξιμο τις τελευταίες μέρες για τη μητρική.