Spygate7 ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα σας Κ χρονια πολλα εχω την εξης μιτρικη καρτα asrock 960gc gs fxκαι θα ηθελα να μαθω πθα καρτα ειναι καλυτερα αναμεσα σε 2gb i 4gb Επισης αυτην την στιγμη εχω δυπιρινο επεξεργαστη socket am2 k στο μελλον θα βαλω τον amd fx 8300 Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Δεν παίζει ρόλο η μητρική στην επιλογή κάρτας γραφικών. Κάθε μητρική μπορεί να υποστηρίξει κάθε κάρτα γραφικών της αγοράς.
Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο επεξεργαστής. Η κάρτα θα πρέπει να διαθέτει αντίστοιχες επιδόσεις με τον επεξεργαστή, αλλιώς θα υπάρξει bottleneck.
Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις για την κάρτα γραφικών;

Spygate7 απάντησε πριν 5 έτη

Γεια σου φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου αυτη την στιγμη εχω στον υπολογιστη εναν παλιο επεξεργαστη ο οποιος ειναι amd athlom 64 x2  στα 3gz αλλα καπια στιγμη αργοτερα θα τον αλαξω κ θα βαλω τον amd fx 8300 τωρα για καρτα γραφικων ψαχνω γιατι η παλια ο εχω εχει θεμα ενα ελαφρυ game παιζω αν σε βοηθαω warface λεγετε οποτε δεν ζηταω πολλα και δεν παω για καινουρια εχω βρει διαφορες μεσω ενα site που ψωνιζω αρκετα το alliexpres γυρω στα 60 ευρω max διαθετω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Με αυτά τα χρήματα σοβαρή κάρτα γραφικών για παιχνίδια δυστυχώς δεν παίρνεις. Και ειδικά για κάρτες γραφικών δεν συνιστούμε το Aliexpress, γιατί υπάρχουν πολλές απάτες, που σου έρχεται η κάρτα, δείχνει πως είναι υποτίθεται η σωστή, αλλά τελικά είναι μια μικρών δυνατοτήτων κάρτα πειραγμένη για να φαίνεται σαν καλή.
Η μικρότερη κάρτα γραφικών που συνιστούμε για gaming είναι η GTX 1050.