Aggeliki Androutsopoulou ρώτησε πριν 9 μήνες

Γεια σας!Θέλω να κατεβάσω τη σειρά "Η χαρα της ζωγραφικης'' που ειναι στο youtube στα ελληνικα με το bob Ross.Έχω διαβάσει και δοκιμάσει τα διαφορα προγραμματα που λετε στον οδηγό σας,αλλά τα αυτά που είναι online όλα βγάζουν διαφημίσεις και μετα από μια μέρα παύουν να κατεβάζουν άλλο βίντεο,οι εφαρμογές δε λειτουργούν ή θέλουν χρήματα για να κατεβάσουν περισσότερα από ένα βίντεο και δεν τα κατεβάζουν καθόλου δωρεάν,μέχρι και το vlc player δε μου κατεβάζει το βίντεο.Έκανα όσα είπατε με το vlc player,αλλά δε μου το κατεβαζει.Όλα αυτά τα προγράμματα που λετε στον οδηγό σας,ίσως σας φαίνεται απίστευτο να μην κατεβάζουν ,αλλά έτσι είναι.Μήπως ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα,ίσως επειδή ο οδηγός είναι παρωχημένος,πέρα απ΄αυτά να μου προτείνετε;Σκέφτηκα σαν τελευταία λύση την εγγραφή οθόνης και έχω ένα καλό πρόγραμμα από τους οδηγούς σας που το κάνει αυτό.

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Καλημέρα Αγγελική! Οι σελίδες που αναφέρουμε στον οδηγό μας λειτουργούν κανονικά. Μήπως πατάς σε κάποια διαφήμιση αντί για τα σωστά κουμπιά για download και σε πάνε σε άλλες σελίδες; Πέρα από αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις και τα πρόσθετα που αναφέρουμε εδώ.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 9 μήνες

Όχι,δεν πατάω αλλά κουμπιά.Παταω τα κουμπιά για λήψη και αυτά με ανακατευθυνουν σε ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια,όπως η stoiximan που είναι το πιο συνηθισμένο στις διαφημίσεις.Αυτο γίνεται στα online προγράμματα.Οι εφαρμογές,από την άλλη,δε λειτουργούν.Μπορειτε να τα δοκιμάσετε κι εσείς αν σας λειτουργούν ή όχι.Διαβασα και δοκίμασα και τους δύο οδηγούς σας για τον υπολογιστή,πριν να κατεβάσω βίντεο από το youtube ,δηλαδή και αυτόν που με παραπέμπετε και κάνει πάλι τα ίδια.Θα κατεβάσω βίντεο  με το κινητό ή θα κάνω καταγραφή οθόνης.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Αν σου ανοίξει άλλη σελίδα λόγω διαφήμισης, απλά την κλείνεις και συνεχίζεις τη χρήση της αρχικής σελίδες. Αυτά τα εργαλεία βγάζουν κέρδος από τις διαφημίσεις

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 9 μήνες

Πάω στα site που δίνετε και πατάω τα σωστά κουμπιά για λήψη,αλλά με κατευθύνει σε διαφήμιση.Ξαναγυριζω στη σελίδα και πάλι με κατευθύνει σε διαφήμιση και δεν γίνεται να κατεβάσει το βίντεο που θέλω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Αν μπορείς, πες μας σε ποιο ακριβως κανεις δοκιμη για να κανουμε και εμείς. 

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 9 μήνες

Πατάω στα online sites,στο savefrom.net και σε όλα τα άλλα που λέτε στον οδηγό σας.Επισης και στις εφαρμογές και των δύο οδηγών που έχετε προγράμματα λήψης βίντεο από ιστοσελίδες.

Android Creator απάντησε πριν 9 μήνες

Μπορείς και με αυτό το website να κατεβάζεις βίντεο/ήχο από το Youtube (loader.to), δουλεύει για σε εσένα;
Σε εμένα πάντως δουλεύει αλλά να ξέρεις έχει και αυτό διαφημίσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Κατέβασα κανονικά από το savefrom.net χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 9 μήνες

Δοκίμασα πάλι να κατεβάσω βίντεο με το savefrom.net,αλλά δεν το έχει δωρεάν.Σε παραπέμπει να διαλέξεις χρήση ενός μηνός ή μηνών ή ενός χρόνου και να πληρώσεις για να κατεβάσεις.Δεν το έχει δωρεάν.Επισης, πήγα στο 2mate,άλλη ιστοσελίδα για να κατεβάσω βίντεο και οι διαφημίσεις που βγάζει δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις το βίντεο,γιατί η σελίδα που κατεβάζεις το βίντεο, κλείνει μαζί με την οθόνη των διαφημίσεων, δηλαδή οι διαφημίσεις βγαίνουν πάνω στη σελίδα που κατεβάζεις το βίντεο και μετά,αν κλείσεις την οθόνη που είναι οι διαφημίσεις, κλείνει και η σελίδα που κατεβάζεις το βίντεο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Μην κοιτάς τη διαφίμηση που σου βγάζει. Πιο πάνω από αυτές τις επιλογές θα εμφανιστεί κανονικά επιλογή για λήψη με λίγη καθυστέρηση