Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΚαταγραφικο για ip καμερες turbox
Γιαννης Συγγελακης ρώτησε πριν 7 έτη

Θέλω να αγοράσω καταγραφικό για 8 ip κάμερες. Αυτή τη στιγμή έχω 4 ip wi fi turbox καμερες ( 2 0IPC-10, 1IIPC30 & 1 IIPC20 ). Το πλαίσιο έχει καταγραφικο NVR για 4 κάμερες που δεν με εξυπηρετεί. Επειδή όπου κι αν έχω ρωτήσει κανένας δεν ξέρει σας παρακαλώ να με ενημερώσεται αν υπάρχει τετοιο καταγραφικο και εαν μπορω να παρω και 4 ακόμα ιδίου τύπου κάμερες εκτός turbox. Να σας ενημερώσω ότι οι κάμερες θα λειτουργούν ενσύρματα πλέον προκειμένου να μπορούν να καταγράφουν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γιάννη, αυτό είναι το πιο οικονομικό που βλέπουμε για 8 κανάλια.
Οι IP κάμερες εξ' ορισμού συνδέονται μέσω δικτύου (ενσύρματου ή ασύρματου), και άρα δεν τίθεται θέμα συμβατότητας με βάση τη μάρκα.

Γιαννης Συγγελακης απάντησε πριν 7 έτη

Άγγελε σ ευχαριστώ πολύ !! Ξέρεις ειχα απελπιστεί , όλοι μου έλεγαν ότι πρεπει να ειναι ίδια μαρκα κάμερες και καταγραφικο για να λειτουργεί σωστα. Αν καταλαβα σωστα οποιαδήποτε ip καμερα μπορεί να δουλεψει στο συγκεκριμένο καταγραφικο !!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Απ' όσο ξέρω γενικά είναι στάνταρ τα πρωτόκολλα επικοινωνίας. Δυστυχώς δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένες κάμερες Turbo-X έχουν κάποια παραξενιά, αλλά η πιθανότητα είναι αρκετά χαμηλή.

Γιαννης Συγγελακης απάντησε πριν 7 έτη

Άγγελε αυτο που ξέρω είναι οτι εχουν πρωτόκολλο ONVIF  & αυτό για να το μάθω πήραν τηλέφωνο τον εισαγωγέα. Γενικά υπάρχει πολύ ασχετοσύνη στο χώρο !!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το μοντέλο που σου πρότεινα υποστηρίζει ONVIF, αλλά φαίνεται να εξαντλήθηκε.
Δες αυτό που υποστηρίζει και ONVIF 2.0.

Γιαννης Συγγελακης απάντησε πριν 7 έτη

Απο μένα Ο.Κ. οσο για ONVIF 2.0.δεν μπορω να ξέρω αν ειναι ενταξει με αυτα που έχω. Όπως και να έχει σ ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μου και το χρόνο σου!