Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΚατασκευή ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης
Παναγιώτης Σανοζίδης ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά. Με συγχωρείτε και με όλο το θάρρος, αλλά πραγματικά θα ήθελα μία βοήθεια και σας θεωρώ τους πλέον κατάλληλους. Δεν έχει σχέση η ερώτηση με τη θεματολογία σας, απλά στηρίζομαι στις εξειδικευμένες γνώσεις σας.
Στα πλαίσια λοιπόν μίας μεταπτυχιακής εργασίας που κάνω, θέλω να σχεδιάσω ( θεωρητικά ) μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Θα παρέχει εκτός από τις παραδοσιακές λειτουργίες και δυνατότητες κατεβάσματος αρχείων, ακροάσεις CD , links και διάφορα άλλα τέτοια.
Η ερώτησή μου είναι η εξής. Μπορεί αυτό να σχεδιαστεί ( θεωρητικά ) σαν μια κλασική ιστοσελίδα με όλα τα δωρεάν εργαλεία που υπάρχουν ή πρέπει να γίνει στυλ ASP .NET C++ κλπ και να γίνει ως μία εφαρμογή;
Το έχω στο μυαλό μου κάπως σαν τις ιστοσελίδες των μεγαλύτερων ελληνικών εκδοτικών οίκων, με εγγραφή μελών και πολλές άλλες υπηρεσίες. Επαναλαμβάνω ότι είναι θεωρητικό και δε θα χρειαστεί να το αναπτύξω παρά μόνο να το περιγράψω.
Με συγχωρείτε και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη και ευτυχισμένο το νέο έτος

Όταν λες δωρεάν εργαλεία, που ακριβώς αναφέρεσαι; Σε δωρεάν υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων;

Αν ναι, ρεαλιστικά δεν θα μπορούσε να σε καλύψει κάποιο δωρεάν πακέτο. Δίνουν μικρό bandwidth και αποθηκευτικό χώρο που δεν αρκεί για ένα τέτοιο project.

Αν δεν θες να γράψεις κώδικα μόνος σου και να φτιάξεις κάτι τελείως custom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Wordpress σε συνδυασμό με θέματα και πρόσθετα για τις εργασίες που θες.