Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα PCsteps,
Στο τελευταίο σας βίντεο που βγάλατε σχετικά με τις απαιτήσεις των συστημάτων για τα παιχνίδια, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Στο βίντεο ειπατε πω ο i5 4590 αν θυμαμαι καλά είναι καλύτερος απο τον i3 6100, δεν ισχυει η άποψη οτι κάθε καινούριος i5 είναι καλύτερος απο i7 προηγούμενης γενιάς και κάθε καινούριος i3 καλύτερος απο i5.  προηγούμενης γενιάς? Επίσης πως γίνεται η gtx 780 να είναι καλύτερη απο 1050ti δεν ισχυει ο ίδιος κανόνας? Επιπλέον θα ήθελα να ρωτησω γιατί δεν το πολύ κατάλαβα , τι εννοείται όταν λέτε οτι η intel δεν έβγαλε πολλους επεξεργαστές 5ης γενιάς. Σε ενα λάπτοπ που έχω  , εχει cpu i5 5300u. Αρα υπαρχουν 5ης γενιάς.
Ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρονο σας.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Ντούρος

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Συνήθως έχουν όμοιες επιδόσεις ή ελάχιστα καλύτερες, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό πάντα. Καλό είναι να συγκρίνεις συγκεκριμένα μοντέλα.

Στις κάρτες γραφικών δεν υπάρχει αυτός ο άτυπος κανόνας. Μια κάρτα παλιότερης γενιάς μπορεί να είναι καλύτερη από μια νεότερη μικρότερης σειράς.

Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο του βίντεο είπε ο Άγγελος τη σχετική φράση; Δεν μπορώ να τη βρω για να κοιτάξω τι εννοούσε.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα η φράση που λέει ο κ. Αγγελος βρίσκεται μεταξύ το 12:13 και τελειώνει όλο αυτό που λέει στο 12:53 λεπτο

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ο Άγγελος εννοεί πως η πέμπτη γενιά Intel διέθετε πολύ λίγα μοντέλα επεξεργαστών σε σχέση με τις υπόλοιπες γενιές. Γι αυτό λέει πως δεν ήταν κανονική γενιά. 

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστω πολυ!!