xbotro ρώτησε πριν 5 έτη

Χαιρετώ για ακόμη μια φορά και χρόνια πολλά . Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την εξωτερική κεραια του wifi που έχω γιατί στο σημείο που είναι ο υπολογιστής δεν βολεύει καθολου η ενσύρματη. Το πρόβλημα είναι ότι η σύνδεση είναι πολύ καλή ειδικά όταν παίζω online games αν και έχω vdsl της nova. Εχω αλλάξει όλα τα καναλια του ρούτερ αλλά δεν αλλάζει κάτι. Διαπίστωσα πως στο μπροστινό μέρος του κουτιού υπάρχουν 2 υποδοχές usb. Αν βάλω λοιπον κεραία στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή και όχι στην μητρική αναμένεται να επηρεάσει την αποδόση του internet ή θα δημιουργήσει κάποιο θέμα στον υπολογιστή?γιατί διαπίστωσα πως η ταχύτητα είναι καλύτερη όταν έχω την κεραία στο μπροστινό μέρος . 

4 Απαντήσεις

xbotro απάντησε πριν 5 έτη

Πολύ κακή εννοούσα . Με συγχωρείτε.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε,
Λογικά στο πίσω μέρος η κεραία  δέχεται παρεμβολές και γι αυτό βλέπεις διαφορετικές επιδόσεις. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να τη συνδέσεις στις μπροστινές θύρες.
Γενικά, το Wifi δεν είναι καλή επιλογή για gaming. Δέχεται πολύ εύκολα παρεμβολές και αν η κεραία δεν είναι ποιοτική, ρίχνει αρκετά τις επιδόσεις. 

xbotro απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζω πως το wifi σε καμια περιπτωση δεν συστηνεται για online gaming. Αλλα οπως σας ειπα στο σημειο που ειναι ο υπολογιστης δεν βολευει καθολου η ενσυρματη συνδεση. Παντως 2 μερες που εχω την κεραια στις μπροστινες θυρες δεν μου κανει κοληματα. Στο league of legents για παραδειγμα τα ms διατηρουνται στα 60 χωρις να αναιβουν η να καταιβουν ενω προηγουμενως επαιζα με το λιγοτερο 150.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Λογικά στο πίσω μέρος δεχόταν παρεμβολές από τα εξαρτήματα του υπολογιστή ή από κάποιο άλλο αντικείμενο τριγύρω.
Αφού στις μπροστά θύρες δεν έχεις θέμα, το πρόβλημα λύθηκε.