Nick Remedy ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα ,υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το smartphone στον υπολογιστή από απόσταση;(είτε εκτός σπιτιού είτε εντός) πχ να βλέπω τα ίδια πράγματα στο YouTube κτλ

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Νίκο
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Θέλεις να κάνεις μετάδοση την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή;

Steve Douglas απάντησε πριν 5 έτη

Πιστεύω ψάχνεις για το Teamviewer 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δες κι εδώ.
https://www.teamviewer.com/en/download/mobile-apps/

Nick Remedy απάντησε πριν 5 έτη

Το teamviewer νόμιζα ήταν μόνο από υπολογιστη σε υπολογιστή .Θέλω αφενός μετάδοση της οθόνης στο μόνιτορ η ακόμα κι αν γίνεται εκτός σπιτιού να ανοίξω τον υπολογιστή μέσω smartphone και ενδεχομένως να έχω ανοικτό κάποιο πρόγραμμα πριν φτάσω .Ακραίο;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό, όπου αναφέρονται όλοι οι δυνατοί τρόποι να κάνεις μετάδοση οθόνης εντός του δικτύου σου.
Για εκτός του δικτύου γνωρίζω ότι σίγουρα μπορεί να γίνει με το Teamviewer. Ίσως μπορεί να γίνει και με άνοιγμα κάποιου port στο router, αλλά δεν έχουμε κάτι δοκιμασμένο. 

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

επειδή κάποτε το είχα δοκιμάσει χωρίς μεγάλη επιτυχία, μάλλον η καλύτερη λύση είναι να στήσεις κάποιο VPN στο pc σου ή να ανοίξεις κάποιο port στο router σου (το δεύτερο θεωρείται κενό ασφαλείας). έτσι συνδέεσαι στο VPN από το κινητό και με ssh να δώσεις εντολές στο pc. για άνοιγμα port στο router δεν το συστήνω (και δεν ξέρω και να σε βοηθήσω γιατί το κάθε router έχει άλλες ρυθμίσεις, αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις). διαφορετικά δοκίμασε με το teamviewer όπως αναφέρθηκε που είναι πιθανότατα και ασφαλέστερο από το άνοιγμα port και ευκολότερο από το στήσιμο VPN.