Σέρλοκ Χολμς ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας παιδιά, είχα στείλει και το καλοκαίρι, αλλά τελικά τώρα βρέθηκε το budget και σας είπα ότι στην Black Friday θα ξανά στείλω. Ήρθα λοιπόν! :P 
Εκτός απο τις εφαρμογές που σας αναφέρω στη χρήση (messenger,viber,facebook), δεν είμαι gamer, απλά παίζω που και που σε φάση να περάσει η ώρα και όχι με τις ώρες, απλά για χαλάρωση. Απλά θέλω να έχει καλό επεξεργαστή το μόνο σίγουρο, όσο πιο πολύ γίνεται, εκεί δίνω βάση. Δεν θέλω κολλήματα και τα σχετικά, θέλω να τρέχει σφαίρα. Από κάμερα, καθημερινή και απλή χρήση (καμία selfie και κάνα video άμα πάω κάπου, απλά το μόνο που θέλω στο βίντεο, να έχει καλό ήχο και να μην κάνει παράσιτα όταν το βλέπεις (πχ στα μπουζούκια) γιατί μου έχει τύχει.) Τώρα, θα μου πείτε γιατί από 200 μέχρι 300; και μέχρι τόσο μεγάλη οθόνη; άλλο το ένα και άλλο το άλλο θα πείτε, είναι ανάλογα την χρήση. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, απλά εγώ δίνω βάση σε αυτά που σας είπα, άμα έχει μεγάλη οθόνη δεν με πειράζει αν με καλύπτει σε αυτά που ζητάω. Στο θέμα με τα χρήματα, απλά θέλω μια πρόταση για ένα mid-range και μια πρόταση στα 300! Άμα αξίζει την διαφορά θα το πάρω, αλλιώς άμα με 200-250 μου είναι αρκετό, θα πάρω αυτό. Καταλάβατε; Μόνο άμα αξίζει την διαφορά και έχει κάτι παραπάνω και καλύτερο! Ξέρω, περιμένουμε μέχρι Παρασκευή (τότε θέλω να κάνω την αγορά) γιατί θα βγουν και άλλες προσφορές, αλλά παίρνω γνώμες από τώρα.
Συγνώμη που σας κούρασα, απλά ήθελα να ήμουν όσο πιο λεπτομερείς γίνεται, για να βοηθήσω και εσάς να μου πείτε την γνώμη σας! Ευχαριστώ! Περιμένω τις απαντήσεις σας!
Edit: Ξέχασα να αναφέρω, ότι θέλω να έχει και όσο γίνεται καλή φωτεινότητα όταν είσαι στον ήλιο γιατί με αυτό που έχω τώρα (Huawei Y6) δεν βλέπω τίποτα και είναι σπαστικό. Ακουστικά και SD δεν με νοιάζει τόσο και άμα δεν έχει. Το θέλω για 2-3 χρόνια τουλάχιστον και να παίρνει αναβαθμίσεις. Δεν με νοιάζει άμα είναι stock ή όχι.
Να σας πω ανάμεσα σε ποια είμαι και μου έχουν κάνει κλικ, για να σας βοηθήσω. Μην κουράζεστε να βρίσκεται άλλα και σας ταλαιπωρώ.
P 20 Lite, Mate 20 Lite, Mi A2, Mi 8 Lite, Pocophone F1, Mi Max 3, Redmi Note 6 Pro,Honor Play και Honor 8X. Όλα αυτά είναι μέχρι 300 ευρώ . Εάν έχετε τίποτα άλλο να μου προτείνετε καλώς. Ευχαριστώ! Όλοι μου λένε Poco το καλύτερο και μετά το Play απλά έχω αμφιβολία για αυτό που ακούγεται για την οθόνη του poco το πρόβλημα.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, αυτό αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή και σε ιδιαίτερα καλή τιμή.