Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΚλείδωσαν τον λογαριασμό μου στο Facebook
Kassiani Salvatore ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας! Σήμερα καθώς καθόμουν ήσυχα και ωραια και χάζευα στο Facebook καποια στιγμη σε άκυρη στιγμη που κοίταζα καποιες εκδηλώσεις

μου αποσυνδέθηκε το Facebook και απο λάπτοπ και απο κινητο. Μόλις πήγα να μπω μου έλεγε αυτο : " Ο λογαριασμός σας κλειδώθηκε προσωρινά

Στο λογαριασμό σας στο Facebook εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα και για λόγους ασφαλείας ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί προσωρινά.

Είναι πιθανό ο λογαριασμός σας να παραβιάστηκε επειδή εισαγάγατε τον κωδικό πρόσβασής σας σε ιστότοπο που έμοιαζε με το Facebook. Αυτός ο τύπος επίθεσης ονομάζεται "ηλεκτρονικό ψάρεμα". Μάθετε περισσότερα στο Κέντρο βοήθειας.

Στα επόμενα βήματα θα σας καθοδηγήσουμε σε μια σειρά από ελέγχους ασφαλείας για να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας και να μπορείτε να συνδεθείτε ξανά. "

Το θέμα ειναι ότι ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν εκανα καμια εισαγωγή κωδικου σε λογαριασμο περα απο το Facebook και δεν άνοιξα κανένα μειλ . Ουτε εβαλα σε καποιο σαιτ τους κωδικους μου, ουτε τιποτα.

Για να το ξεκλειδώσω μου ζητάει ταυτότητα ή διαβατήριο κλπα που περιεχουν προσωπικά στοιχεια.

Αλλα και που να τα δώσω , που δεν θέλω ιδιαίτερα, Στο λογαριασμό μου στο Facebook 1ον δεν είχα το αληθινό μου επώνυμο και 2ο τα είχα στα Αγγλικά.

Εχει ξανα τύχει σε καποιον αλλον? Αντιμετωπίζεται? Μηπως τελικα εχω καποιον ιο? Και αυτο το ηλεκτρικό ψάρεμα μέσω Facebook πως προήλθε αφου δεν εκανα απολύτως τιποτα? Μπορει καποιος να χακαρε τον λογαριασμό μου και να παρει τις φωτογραφιες μου και οτι προσωπικά στοιχεια που εχω? Φοβαμαι λιγάκι! Δεν ξερω τι να κανω!

Επίσης για καλό και για κακό έστειλα ενα αίτημα στο Facebook για αλλαγη κωδικου πρόσβασης μου έστειλε στο μειλ μου καποιον κωδικο (που προσωρινά εχω αυτον που μου εστειλαν μεχρι να καταφέρω να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου) και οχι αυτον που είχα εγω.

Σας ευχαριστώ!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα!!!

Λογικά κάποιος δοκίμασε να παραβιάσει τον λογαριασμό σου ή εσύ έδωσες τα στοιχεία σου σε κάποιο ψεύτικο παράθυρο σύνδεσης.

Δυστυχώς, πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που λέει το Facebook για να ξεκλειδώσεις τον λογαριασμό. Μήπως σου δίνει κάποια εναλλακτική;

Εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά δεν μου ζήτησε ταυτότητα. Μου έδειχνε εικόνες από φίλους και έπρεπε να πω ποιος είναι.

Kassiani Salvatore απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!

Ισως ειναι αυτο που λέτε καποιος προσπάθησε να παραβιάσει τον λογαριασμό μου ή μου είπαν ,επισης, οτι καποιος "επιτήδειος" χωρις λόγω με έκανε αναφορά.

Το 2ο τo αποκλείω σιγουρα ειμαι υπερβολικά προσεκτική σε θέματα κωδικους, μειλ και σαιτς!

Με ειχε ανησυχήσει που δεν μου είχε ερθει καποιο προειδοποιητικό μειλ ότι κατι εγινε.

Τελος παντων έστειλα τελικα απο το δίπλωμα οδήγησης την φωτογραφια , την ημερομηνια γέννησης και το ονομα μου και περιμενα καπου στις 15 με 18 ωρες και μου έστειλαν μειλ σημερα το πρωι οτι ολα καλα και άνοιξε ο λογαριασμός μου.

Καλα Χριστούγεννα να έχετε! : )