Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΚλειδωμα η "εξαφανιση" εφαρμογης
giorgos papoulidis ρώτησε πριν 8 έτη

Εχω μια αδερφη που για να με εκδικηθει, διαγραφει το league of legends. Αν το εχετε κατεβασει εστω και μια φορα, καταλαβαινεται πως ειναι να το κατεβαζει καποιος 4-5 φορες λογος της αδερφης του και αλλες 4 λογο τεχνικου πεοβληματος.... Εχω κανει αντιγραφα της εφαρμογης αλλα δεν ειναι αρκετο. Γινεται να μην φαινεται στις εφαρμογες στον πινακα ελεγχου; η τουλαχιστον να το ασφαλισω με κωδικο;

9 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Γιατί δεν κλειδώνεις τον λογαριασμό σου, και φτιάξε στην αδερφή σου έναν νέο λογαριασμό να συνδέεται με τον δικό της κωδικό.

giorgos papoulidis απάντησε πριν 8 έτη

Γιατι ο υπολογιστης δεν ειναι απο καμια αποψη δικος μου. Ειναι ολονων μας και τον χρησημοποιουμε ολοι μας. Επισης, ειναι 100% απροσαρμοστοι και δεν θα μπορουν να μαθουν ποιανου λογαριασμος ειναι ποιος. Τριτον, χρειαζετε να εχω λογαριασμο διαχειριστη γιατι το antivirus δεν θα με αφηνει να κανω τιποτα και χωρις την πληρη διαχειριση δεν θα μπορω να αλλαξω το οτιδηποτε.τελος, τον κυριο λογαριασμο θα πρεπει να τον εχει ο μπαμπας μου ο οποιος θα πει τον κωδικο του στην αδερφη μου σε 2-3 μερες και εγω δεν θα μπορω να κανω κατι

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Επειδή ακριβώς είναι όλων, ο κάθε ένας που τον χρησιμοποιεί θα έχει δικό του λογαριασμό, δικιά του επιφάνεια εργασίας και δικά του αρχεία, έχοντας ξεχωριστό λογαριασμό χρήστη.

giorgos papoulidis απάντησε πριν 8 έτη

Συγγνωμη, γινεται να υπαρχουν πολλοι διαχειριστες;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Γίνεται, αλλά δεν χρειάζεται όλοι οι λογαριασμοί να είναι διαχειριστές.

giorgos papoulidis απάντησε πριν 8 έτη

Και για να γινει διαγραφη ενος αρχειου θα χρειαζονται ολοι οι κωδικοι, ετσι; 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δες εδώ
https://www.pcsteps.gr/26003-λογαριασμοί-χρηστών-windows-7-8/

giorgos papoulidis απάντησε πριν 8 έτη

Εχω διαβασει τον οδηγο και συμφωνω και προσπαθω να κανω οτι γραφει. Το προβλημα ειναι οτι η οικογενεια μου δεν εχει συνηδιτοποιησει αυτα που γραφει ο οδηγος. Εκανα λαθως και δεν εθεσα σωστα το προβλημα μου. Δωστε μου αλλη μια ευκαιρια.
1) ο πατερας μου θα εχει τον  admin οτι και να γινει. Ακομη και αλλον να του δοσω, το ατομο που θελει να μου διαγραφει τα δεδομενα θα τον επιρρεασει για να παρει ο πατερας μου τελικα τον Admin
2) μεσα σε 2-3 μερες θα δοσει τον κωδικο του στο ατομο που θελει να μου διαγραφει τα δεδομενα
3) αμα εχω και εγω admin, παλι μπορει να κανει οτι θελει γιατι ειναι και αυτο το ατομο admin
4) χρησιμοποιουμαι τον ιδιο σκληρο, αρα μπορει να κανει ο καθενας ΟΤΙ θελει
5) δεν γινεται να ειμαστε και οι δυο τυπικοι χρηστες, γιατι απλα θα παρει τον admin απο τον πατερα μου
 Αρα οπως και να εχει, αυτη θα εχει admin λογαριασμο. Το θεμα ειναι το τι θα εχω εγω. Αν εχουμε τον ιδιο λογαριασμο ολη η οικογενεια, θα κανει οτι θελει. Αν εχω λογαριασμο τυπικου χρηστη, θα κανει οτι θελει ενω εγω οχι. Αν εχω και εγω admin, απλα θα κανουμε οτι θελουμε ταυτοχρονα.ασε που μπορει να μου διαγραψει τον λογαριασμο. Ο admin διαγραφει αλλον admin. Μicrosoft logic.αμα υπαρχει και βρητε τη λυση σε αυτο το προβλημα θα ημουν πραγματικα ευγνομων.

giorgos papoulidis απάντησε πριν 8 έτη

*Εχω ηδη προσπαθησει με την κοινη χρηση να κλειδοσω τους φακελους μου, να τα κανω αορατα, να διαγραψω την καθε'αυτη εφαρμογη κρατοντας ενα αντιγραφω το οποιο λειτουργει αλλα δεν φαινετε ως εφαρμογη, αλλα ολα εχουν ενα κενο.