Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΚλειδώθηκα έξω από τον λογαριασμό μου στο Insta και κάποιος άλλος έχει το κλειδί χωρίς να το ξέρει
Chris Karnezis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα σύνδεσης στο instagram το οποίο κάνεις μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να μου δώσει μια λύση. Λοιπόν όταν άλλαξα αριθμό κινητού ενημέρωσα τον αριθμό μου στον λογαριασμό του instagram αλλά για κάποιο λόγο όταν το έκανα αυτό με πέταξε από τον λογαριασμό μου και δεν μπορώ να προσπεράσω την φάση του two factor authentication. Έως εδώ υπάρχουν 2 προβλήματα. Ο αριθμός κινητού που ζητάει για το verification είναι ένας παλιός αριθμός ο οποίος δεν είναι πλέον στην κατοχή μου και έχει περάσει το εξάμηνο οπότε κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του αυτόν τον αριθμό (και έχει φραγή εισερχομένων). Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ορθογραφικό λάθος στο εναλλακτικό  email στο two factor authentication το οποίο έχει ορθογραφικό λάθος. Παρόλο που μπορώ ν αλλάξω κωδικό στον λογαριασμό μου μέσω του κανονικού μου email και όχι αυτού που είναι στο two factor δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να λύσω το πρόβλημα. Δοκίμασα το support center του instagram και παρόλο που πέρασα την φάση με την ταυτοποίηση μέσω φωτογραφίας όπου έγραψα πάνω έναν αριθμό και τα στοιχεία μου δεν έλαβα καμία απολύτως βοήθεια πάνω στο πρόβλημά μου.(Sorry for the long post) Θέλω να ξέρω τι κινήσει μπορώ να κάνω ώστε ν ανακτήσω τον λογαριασμό μου.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς με τόσες αναποδιές δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι..ίσως η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό..