Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΚΛΕΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ PC ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ
Musiker Korg ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το pc.Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό μου έσβηνε και μου έκανε επανεκκίνηση. Τις πρώτες 2 φορές δεν το είδα αλλά στην πορεία είδα ξαφνικά να μαυρίζει τελείως η οθόνη και να ξεκινάει απο τα BIOS.Εκανα τσεκ με avast, εκανα τσεκ με malwarebytes.(τα εχω και τα 2 αγορασμένα)
Εκανα strestest με το intelburn, καθαρισα τον ανεμιστηρα της cpu γιατί στην αρχή είπα αυτό φταίει, αφού είδα αρκετή σκόνη και εβαλα νεα παστα, έλεγξα θερμοκρασίες και όλα καλά.Ξαφνικά πάλι καθώς άκουγα μουσική και είχα ανοικτά αρκετά παράθυρα, έσβησε πάλι.
Το τροφοδοτικό θα το τσεκάρω και πιο αναλυτικά γιατί απο θέμα τάσεων είναι οκ, θελω να μετρήσω και ρεύματα και να κάνω και ενα memtest, αλλά κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ.
τροφοδοτικο coolmaster mwe v2 550w bronze
ryzen 3 3200g cpu
16gb ram g-skill ram
b450 ds3h motherboard
Υ.Γ. Tωρα που κάνω αναλυτικό έλεγχο με το antivirus και πάλι και πάω να ανοίξω 2-3 παράθυρα με edge, βλέπω ότι ψιλοκολλάει.
Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Για αρχή, μπορείς να κάνεις δοκιμές με μια έκδοση Linux και να δεις αν εκεί γίνεται το ίδιο. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις αν είναι θέμα υλικού ή των Windows.

Musiker Korg απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Η αλήθεια είναι ότι και λόγω χώρου και λόγω εργασιών, είναι δύσκολο να βάλω linux αυτη τη στιγμή.