Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletκλωνοποίηση kodi και μεταφορά σε tvbox
nick albin ρώτησε πριν 3 έτη

έχω κάνει αντιγραφή σε usb το kodi (addons media usedata ) και μεταφορά στο tvbox(mibox) και προσπαθώντας  να τα ανοίξω με ESFile explorer μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : "This device does not appear to support the Android Storage Access Framework.
(Error: ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE not implemented by device)"  μήπως γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να διαβάζει το usb και να κατεβάζω τα αρχεία στο TVBOX ( MI BOX XIAOMI )

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 3 έτη

Φαίνεται ως πρόβλημα περιορισμών του MiBox στο σύστημα αρχείων του USB drive. Προτίμησε κάποιο άλλο USB drive που είναι διαμορφωμένο ήδη σε FAΤ32. Αλλιώς κάνε ένα backup του περιεχομένου στο συγκεκριμένο στικάκι που αστοχεί γιατί όλα θα διαγραφούν, και μετά του κάνεις στο PC εκ νέου διαμόρφωση σε FAT32 με δεξί κλικ πάνω του στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows. Αν δεν σου το αναγνωρίσει πάλι το TV Box, τότε ξανά format το USB σε exFAT.
Εναλλακτικά, μπορείς να ανεβάσεις αυτούς τους τρεις φακέλους από το PC στο Google Drive και μόλις ολοκληρωθεί το upload, άνοιξε τον ES Explorer στο TV Box, εντόπισε το Google Drive στα αριστερά του ES στην ενότητα δίκτυο, και κάνεις την μεταφορά των τριών φακέλων όπως περιγράφουμε στον οδηγό της κλωνοποίησης.