Charalampos Laskarakis ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας! Θέλω να αλλάξω τον σκληρό σε λαπτοπ Lenovo Touch s210 με Windows 10 και να τοποθετήσω ssd Patriot Brust 480gb. Έχω προχωρήσει σε κλωνοποίηση του υπάρχοντος σκληρού στον ssd χρησημοποιώντας το macrium free και στη συνέχει τον τοποθέτησα αλλά ενώ τον αναγνωρίζει(αναφέρεται με το πονημάτων του στο bios) αναφέρει πώς δεν μπορεί να κάνει boot, δλδ δεν είναι bootable. Παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε με ποιον τρόπο μπορώ να το κάνω bootable ώστε να τρέξει ο υπολογιστής από τον νέο μου δίσκο μου. 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ακολούθησες τα βήματα όπως τα περιγράφουμε εδώ? Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και άλλο λογισμικό..

Charalampos Laskarakis απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ακολούθησα τα βήματα όπως αναφέρονται στο σύνδεσμο που μου υποδείξατε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να προχωρήσω, σταματώντας στο πρώτο βήμα. Προφανώς κάτι έχω κάνει λάθος και δεν μπορώ να βρω ποιο είναι! Και πάλι σας ευχαριστώ! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο λογισμικό..

Charalampos Laskarakis απάντησε πριν 4 έτη

Συγνώμη που επιμένω και μάλιστα με κάπως απλοϊκές απορίες, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός και προσπαθώ να προχωρήσω σε πράγματα που παρουσιάζονται και είναι απλά, με ιδιαίτερη προσοχή, όμως, στις λεπτομέρειες.
Ερώτηση 1: Η χρήση άλλου λογισμικού, εν προκειμένω αυτό που μπου προτείνετε εσείς, μπορεί να γίνει παρ' όλο που έχω κάνει την κλωνοποίηση με το macrium;
Ερώτηση 2: Επίσης, για να κάνω bootable τον κλωνοποιημένο ssd,πρέπει να τον έχω συνδεδεμένο επάνω στην μητρική ή μπορεί να το κάνω και έχοντας τον συνδεδμένο στο λαπτοπ εξωτερικά με την χρήση usb θύρας.
Και πάλι θερμές ευχαριστίες! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, με άλλο λογισμικό θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία από την αρχή...Δεν χρειάζεται να έχεις το δίσκο πάνω στη μητρική και με μία θήκη USB θα είσαι ΟΚ.