Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΚοινοχρηστος Δικτυακος Φακελος
Pantelis Avanidis ρώτησε πριν 3 εβδομάδες

Καλησπέρα
Σε μια ομάδα μελέτης/εργασίας (4 άτομα) θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στον φάκελο της δουλειάς μας. Κάποιοι διαμένουν σε άλλη πόλη οπότε θα πρέπει η δουλειά μας να είναι αποθηκευμένη online. Δοκιμάσαμε  με χρήση ενός λογαριασμού google drive αλλά επειδή όλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο username & password δεν ξέρουμε ποιός έκανε τι. Πως (και που) θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο αλλά ο κάθε χρήστης να έχει δικό του username & password οπότε και βλέπουν οι υπόλοιποι της ομάδας ποιος επεξεργάστηκε τι και πότε?
Sorry για το σεντόνι αλλά ήθελα να δώσω όλες τις πληροφορίες που πιστευω οτι πρέπει.   

2 Απαντήσεις

Aristomenis Tiganitis απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Μπορείτε, εφόσον διαθέτετε ο καθένας ξεχωριστό λογαριασμό gmail, να μοιραστείτε μεταξύ σας τα αρχεία που θέλετε με τα αντίστοιχα δικαιώματα που επιθυμείτε ανα χρήστη μέσω του google drive. Ανοίγετε το αρχείο εντός του περιβάλλοντος drive και πατάτε κοινή χρήση, εισάγωντας στην συνέχεια την διεύθυνση gmail των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

Μπορείτε να δείτε κάθε αλλαγή που έχει γίνει πατώντας στο ρολόι που αναφέρει την τελευταία τροποποίηση, εκεί θα βρείτε το ιστορικό εκδόσεων με κάθε αλλαγή που έχει γίνει στο αρχείο και απο ποιόν χρήστη πραγματοποιήθηκε.

Τσέκαρε και αυτό το video που στα δείχνει στην πράξη και εξηγεί και μερικές λεπτομέρειες.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Καλησπέρα Παντελή, αυτό που σου αναφέρουν παραπάνω είναι μία καλή λύση, ειδικά εάν έχεις να κάνεις με έγγραφα. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες υπηρεσίες cloud, όπως το MEGA η οποία νομίζω ότι σου εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα.