Nikos Moumtzidis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα σοβαρο προβλημα που αν και την πρωτη φορα δεν το εδωσα σημασια εχθες το επαθε παλι ο υπολογιστης.Στο ασχετο ειτε βλεποντας καποιο βιντεακι ειτε παιζοντας καποιο παιχνιδι κολλαει,δεν κουνιεται το ποντικι,δεν λειτουργει ουτε το Ctrl Alt Delete αλλα ουτε και το κουμπι εκκινησης που κανονικα οταν το παταω θα επρεπε να κλεισει ο υπολογιστης.Μονο οταν πατησω το κουμπι συνεχομενα κλεινει αποτομα.Και μετα ανοιγει κανονικα.Ειναι θεμα σκληρου? Μπορω να βρω τι φταιει? Εχω εγγυηση σε ολα αλλα δεν ξερω τι φταιει για να το διορθωσω.

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν είναι σε παιχνίδια και βίντεο μόνο,το πιο πιθανό είναι να φταίει η κάρτα γραφικών. 

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 8 έτη

Μα σταματαει να λειτουργει ολοκληρο το συστημα.Και η καρτα ειναι καινουργια οπως και ολοκληρο το pc. Τα παιχνιδια τα παιζει ανετα.Αυτο το παθαινει στο ασχετο.Και το περιεργο ειναι οτι δεν κανει τιποτα με το reset.Εμποδιζει η καρτα τον υπολογιστη να κλεισει? Θα περιμενω μηπως το ξαναπαθει οταν απλα σερφαρω.

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 8 έτη

Σημερα ειχαμε κατι καινουργιο.Πατησα να να ανοιξει κανονικα ο υπολογιστης και μεσα σε 3 δευτερα εκλεισε....εκανε το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα μεχρι να κλεισω το ρευμα.Τελικα εβγαλα τις ram και της ξαναεβαλα και επανηλθε.Και τελικα μετα απο ελεγχο απο 8 gb μου γραφει 4gb.Τελικα την μια η μητρικη λειτουργει σε ολα τα slots την μια οχι.Και ξαφνικα απο τις πολλες αλλαγες ξαναπηγε 8 gb με τα ιδια slots.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Για τρέξε ένα memtest

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 8 έτη

Το εκανα και δεν βρηκε τιποτα.Και παλι κολλησε  εχθες χωρις να βλεπω βιντεακια ή να παιζω.Ξαφνικα το ποντικι κουνιοταν σαν να βλεπω εικονες και ο ηχος επισης κολλουσε απο την μουσικη.Μεχρι που κολλησε εντελως.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Κομμάτι κομμάτι τον αγόρασες και τον έστησες εσύ ή σου ήρθε συναρμολογημένος και πριν πόσο καιρό; Αν δεν έχεις πειράξει λειτουργικό ή κάποια ρύθμιση στο bios καλό είναι να τον στείλεις για έλεγχο. Αν έχεις πειράξει το bios κάνε επαναφορά στις default ρυθμίσεις.
Επίσης κάνε ένα έλεγχο τις θερμοκρασίες