Μιλτιάδης Σαχινίδης ρώτησε πριν 9 έτη

Ποιο από τα 2 είναι καλύτερο για παιχνίδια. Εγω πιστεύω ο υπολογιστής αλλά έχω ακουσει και πολλές αντίθετες γνώμες, π.χ. οτι η κονσόλα προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία ακόμα και από υπολογιστή των 3000€. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλω να απαντήσει. Άγγελε, θα ήθελα και την δική σου γνώμη.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Όποιος λέει πως η κονσόλα είναι καλύτερη από υπολογιστή των 3000 ευρώ είναι ηλίθιος.

Ένας υπολογιστής των 750 ευρώ παίζει με καλύτερη ποιότητα από οποιαδήποτε κονσόλα.

Μιλτιάδης Σαχινίδης απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε για την γρήγορη απάντηση, και θα ήθελα να σου πω και κατι άλλο. Ένας φίλος μου, λέει οτι ηθελε πέρσι να αγοράσει gaming pc και ο υπαλληλος του πλαισίου του είπε οτι αν θέλει να παίζει παιχνίδια θα πρέπει να αγοράσει κονσόλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, λέει οτι έχει ρωτήσει και μηχανικούς το πλαισίου και του public και άτομα που έχουν σπουδάσει πληροφορική κ.τ.λ και οτι του εχουν πει οτί η κονσόλα είναι κλάσεις ανώτερη ακόμα και από υπολογιστή των 3000 (όπως σου είπα και πριν). Πώς δικαιολογείς το να πει τέτοιο πράγμα ένας μηχανικός το πλαισίου και του public; Εγώ πιστεύω οτί το κάνει για να προωθήσει τα συμφέροντα της εταιρείας του, αλλα ο φίλος μου που σου είπα αρνείται πεισματικά να το δεχθεί.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Επιμένω σε αυτό που είπα. Όποιος πιστεύει και επιμένει πως η κονσόλα είναι "κλάσεις ανώτερη" από υπολογιστή των 3.000 είναι ηλίθιος.

Τίποτα δεν αποκλείει ο μηχανικός του Πλαισίου, του Public, και αυτοί που έχουν σπουδάσει πληροφορική να είναι ηλίθιοι. Γιατί, νομίζει ο φίλος σου πως υπάρχει μάθημα στο Πανεπιστήμιο που να καλύπτει το gaming?

Μπορεί μια κονσόλα να παίξει σε ανάλυση 4K? Μπορεί να παίξει με 144FPS σε οθόνη 144Hz? Ή ακόμα περισσότερα, με απενεργοποιημένο το Vsync? Μπορεί να παίξει σε πολλαπλές οθόνες? Μπορεί ο κάτοχος της κονσόλας να παίξει δωρεάν multiplayer στο Internet, χωρίς να πληρώνει συνδρομή στη Microsoft ή τη Sony? Έρχεται η κονσόλα με πληκτρολόγιο και ποντίκι, που είναι αναμφισβήτητα ο ιδανικός τρόπος για τα παιχνίδια First Person Shooter?

Η κονσόλα είναι καλή λύση μόνο για όποιον δεν θέλει να δώσει πάνω από 300-400ευρώ, ή αν θέλει πολύ συγκεκριμένες αποκλειστικότητες. Για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το Gaming και έχουν χρήματα να επενδύσουν για αυτό, είναι η χειρότερη δυνατή λύση.

Αν ο φίλος σου αρνείται να  το δει αυτό, το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.

Μιλτιάδης Σαχινίδης απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ και πάλι Άγγελε για την άμεση απάντηση, με κάλυψες και με το παραπάνω, απέκλεισες όλες μου τις αμφιβολίες. Σου είμαι ευγνώμων γιατί από το pcsteps έχω μάθει καταπληκτικά πράγματα από πέρσι που σε διαβάζω. Συνέχισε την καλή δουλειά!