Lefteris Kalogerakis ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας.
Είμαι στη διαδικασία να φτιάξω ένα καινούργιο υπολογιστή για workstation και ψάχνω ένα κουτί με καλό airflow για να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβος. Δεν ξέρω τι μέγεθος να κοιτάξω ακριβώς (τώρα έχω full tower). Αυτό που θέλω να έχει σίγουρα είναι μπροστινές usb θύρες (card reader θα ήταν θεμιτό, αλλιώς αγοράζω ένα Kingston με 10 ευρώ). Το RGB επίσης δεν με ενδιαφέρει (νομίζω ούτε η υδρόψυξη αφού δεν κάνω OC). Θα του βάλω τα ακόλουθα:
Ryzen 7 3700X
MSI Gaming Plus Max
Gskill 2x8 tridentZ 3200
Samsung Evo plus 970 500g 
Gtx 1660 Super
Kαι θα έχω από το παλιό μου κουτί ένα τροφοδοτικό Coolermaster GX 550W, έναν SSD Samsung 840 EVO και έναν HDD Western Digital.
Tο κουτί που έχω τώρα το έχω εδώ και 15 χρόνια (ένα Turbo X) και θα ήθελα και το καινούργιο που θα πάρω να το κρατήσω τουλάχιστον άλλα τόσα, οπότε με ενδιαφέρει ένα καλής ποιότητας κουτί. Είμαι διατεθειμένος να δώσω τουλάχιστον 150 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Λευτέρη, μπορείς να δεις αυτό ή αυτό. Δυστυχώς κανένα δεν διαθέτει card reader.

Lefteris Kalogerakis απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ! Έκανα μια έρευνα και μου αρέσει πολύ το καινούργιο κουτί της Fractal Design Define 7. Aλλά  το βλέπω μόνο σε ένα μαγαζί του σκρουτζ και κατοπιν παραγγελίας. Από την εμπειρία σου αυτή την εταιρεία την φέρνουν μαγαζιά στην Ελλάδα; Γιατί δεν θέλω να κάνω παραγγελία από εξωτερικό.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τα φέρνει και το e-shop.

Lefteris Kalogerakis απάντησε πριν 4 έτη

ναι το είδα απλώς δεν εχει το μοντέλο που θέλω... ευχαριστώ!