Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΚρασάρισμα οδηγού οθόνης
Hype Bitcoin ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα χθες προσπάθησα να αναβαθμίσω τους drivers της nvidia ενος λαπτοπ Αsus Rog με gpu GTX 970M στην έκδοση 430.86 με αποτέλεσμα να κρασάρει η επέκταση οθόνης που έχω συνδέσει το λαπτοπ…
Προσπαθώντας να βρω την εξωτερική οθόνη από τις ρυθμισεις μου βγάζει το μήνυμα:
 «ο υπολογιστης σας δεν μπορει να κανει προβολη σε άλλη οθονη. Δοκιμαστε να εγκαταστησετε ξανα το προγραμμα οδηγησης ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετικη καρτα γραφικων»
Ανοιγοντας παλι το προγραμμα της nvidia για να δω εάν εχει εγκατασταθει το update βλεπω ότι δεν εγκατασταθηκε έκανα παλι εγκατασταση restart χωρις αποτελεσμα ενω φαινομενικα δειχνει ότι το εγκαθιστα στο restart μου βγάζει να το εγκαταστησω παλι.
Υπάρχει κάποια ιδέα;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον driver χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή.. και μετά δοκίμασε να τον περάσεις ξανά..

Hype Bitcoin απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα ευχαριστω πολυ το απεγκατεστησα και διορθώθηκε το προβλημα αλλά καθε φορα που το εγκαθηστω παλι συμβαινει το ιδιο... μηπως δεν ειναι συμβατο με τον υπολογιστη μου; μπορεί να σταθει το συστημα χωρις προγραμμα οδήγησης της nvidia ή θα μεινει το προηγουμενο;

***
gpu NVIDIA GeForce GTX 970M
Laptop G751JT

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο driver για την οθόνη μέσα από τη σελίδα του κατασκευαστή του laptop σου..μπορεί ο συγκεκριμένος να μην είναι διαμορφωμένος για το laptop σου..