Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΚ Ο Γολγοθας με τα ESHOP ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ
Kotis Papous ρώτησε πριν 8 έτη

ΑΓΓΕΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Σ.
οπως εχω αναφερει και αλλη φορα εδω με θεμα ''θορυβος κατα την χρηση ποντικιου'' οπου εχω αναλυτικα απο τι αποτελειται το συστημα μ.
εδω κ ενα μηνα απο οταν κ αγορασα το pc το μονο που κανω ειναι να το πηγαινω στα service να το αφηνω και μετα απο καποιεσ μερεσ να το παραλαμβανω  προβληματα την πρωτη φορα ακουγα εναν ηχο εντοπησαν τα παιδια εδω θεσσαλονικη (πολυ καλη εξυπηερετηση καλοσ τεχνικοσ) προβλημα σκληρου οπου κ εγινε αντικατασταση αφου το πηρα μετα απο καποιεσ μερεσ ξανα ο θορυβοσ αυτην την φορα οταν φορτωνε η cpu πανω απο 10-20% τουλαχηστον αυτο οτι καταλαβα εγω προερχεται ο θορυβοσ απο κει π ειναι  κολημενη η cpu το ξαναπαω στα service λοιπον θεσσαλονικη στα στα παιδια αφου παιρνω πρωτα τηλ αθηνα για να το παν αθηνα να γινει καλυτεροσ ελεχγοσ παει λοιπον  αθηνα το ελεχγουν δεν βρησκουν τπτ μου στειλαν κ διαγνωστικο με ολα pass. το παραλαμβανω την παρασκευη το φερνω σπιτι το ανοιγω, δεν ανοιγει κωδικοσ μητρικησ 00 ζηταει clear cmos το κανω τπτ το ξαναπαω στα service το τσεκαρει ο τεχνικοσ εδω θεσ/νικη δεν εχει τα εργαλεια για socket 1151 και πρεπει να ξαναπαει αθηνα αλλα υποπτευεται προβλημα cpu η μητρικης περιμενω λοιπον να δω τι επεται στη συνεχεια το παλικαρι απο μονοσ τ μ προτεινε να γραψει στην περιγραφη μεταξυ αλλων να μ το αντικαταστησουν με αλλον καινουργιο λογω ταλαιπωριων.τι μπορω να κανω τωρα εγω αυριο μεθαυριο θα χαλασει τπτ αλλο αυτη την δουλεια θα κανω??

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε μου, τυχερά είναι αυτά.

Είχα αγοράσει κάποτε μια τηλεόραση Samsung, που ενώ δεν είχε κλείσει τετράμηνο, ξαφνικά στα καλά καθούμενα έκλεινε μόνη της. Την κράτησαν για πάνω από ένα μήνα στο service, δεν έβρισκαν τι έχει, και τελικά άλλαξαν όλο το Panel.

Είναι αρκετά πιο πιθανό να έχει η μητρική το πρόβλημα, γενικά οι επεξεργαστές αντέχουν.

Υπομονή θέλει, και θα βρεθεί η λύση.

Kotis Papous απάντησε πριν 8 έτη

Ειναι να μην σ τυχει κατι τετοιο γτ μονο μπελαδες χασιμο χρονου κ φυσικα εξοδα γτ ειναι μακρια το μαγαζι τσ. Τεσπα να ρωτησω κατι τελευταιο αν φταιει τελικα η μητρικη θα μ δωσουν κ νεα αδεια windows 10?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν ήταν προεγκατεστημένα τα 10 θα σου έρθει  κανονικά με ενεργοποιημένα τα 10.
Αν τα έχεις αναβαθμίσει εσύ, καλό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο σε περίπτωση αλλαγής μητρικής, να τους ρωτήσεις και το τι ακριβώς θα κάνουν με τον σκληρό σου, καθώς μπορεί να χρειαστεί νέους drivers αν δεν βρουν ίδια. Συνήθως πάντως θα στον φέρουν έτοιμο για χρήση.

Kotis Papous απάντησε πριν 8 έτη

ok ευχαριστω πολυ