Αγγελος Κωνσταντίνου ρώτησε πριν 2 έτη

Σχετικά με το παραπάνω, δεν βρίσκω στο tv box μου την πλήρη διαδρομή

Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi
Συγκεκριμένα, δεν βρίσκω το τελευταίο ".kodi".
Φτάνω μέχρι το files.
Μετά κενό. Μήπως είναι κρυφός φάκελος?? Και αν ναι, πως τον εμφανίζω?? Ευχαριστώ για όλα τα σούπερ άρθρα σας!!!

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Άγγελε
Όσο αφορά την εμφάνιση του κρυφού φακέλου στο Android,δες αυτή την ενότητα του σχετικού οδηγού μας. Για την εγκατάσταση του ES File Explorer δες εδώ ή μέσω Downloader και APKMirror σε αυτόν τον πρόσφατο οδηγό.

Αγγελος Κωνσταντίνου απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο ευχαριστώ πολύ!!
Όντως κατάφερα να βρω το .kodi, να μεταφέρω τα αρχεία και να έχω πλέον όλα τα πρόσθετα. Το πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα πρόσθετα δεν μου ανοίγει καμία ταινία. Όλα, μου εμφανίζουν ταινίες αλλά όταν επιλέγω κάποια, μου γράφουν είτε ελληνικά είτε αγγλικά ότι δεν βρέθηκαν πηγές ή δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή. Λογαριασμό RD έχω ρυθμίσει κανονικά. Επίσης, στο π.χ. Promise, όλες οι ταινίες εμφανίζονται σαν uncached torrent. Δεν ξέρω αν έχει σημασία. Ευχαριστώ και πάλι!!
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις που εκκρεμούν μέσα στο Kodi;

 

Αγγελος Κωνσταντίνου απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο!! Έκανα όντως όλες τις ενημερώσεις, έκλεισα το kodi και το ξανάνοιξα. Μπήκα στο Promise και επέλεξα για δοκιμή τον Νονό.
Αφού έκανε τα δικά του ...

Κατέληξε στο γνωστό "Δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή"...

Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια...
 
 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, αρχικά ελέγχεις αν έγιναν όλες οι τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις, επίσης ότι καθάρισες και το cache των προσθέτων μέσα από τα εργαλεία τους. Αν συνεχίσει το σφάλμα,
Κεντρικό Πάνελ Kodi➜Σύστημα➜Πρόσθετα➜Διαχείριση εξαρτήσεων➜ResolveURL➜Διαμόρφωση➜Επαναφορά μνήμης λειτουργιών ➜ Εντάξει
https://imgur.com/a/lzhwZQb

Στη συνέχεια, πηγαίνεις στην ίδια καρτέλα, Καθολικοί επιλυτές ➜Real -Debrid➜Επανέγκριση λογαριασμού και κάνεις τη γνωστή διαδικασία του κωδικού στο site του RD: https://real-debrid.com/device

Αν πάλι δεν λυθεί, δοκιμάζεις πλήρη καθαρισμό του Kodi με τον Crew Wizard από το ομώνυμο αποθετήριο του The Crew. Βρίσκεται στις πρόσθετες εφαρμογές. Ο καθαρισμός βρίσκεται στην καρτέλα Maintenance. Πατάς στο Total Clean Up: https://imgur.com/a/NrGlB0G

Σε περίπτωση που συνεχιστούν πάλι τα ίδια σφάλματα, πρόσθεσε το Kodi Logfile Uploader από το επίσημο αποθετήριο του Kodi, (πληκτρολόγησε αυτό το όνομα στην αναζήτηση προσθέτων και θα στο εμφανίσει για να το εγκαταστήσεις).
Κατόπιν τρέξε ξανά το Seren, Ezra , Promise και ψάξε για ταινίες. Εφόσον έχεις πάλι τα ίδια σφάλματα, πας αρχικό πάνελ Kodi και μετά εκτελείς το Kodi Logfile Uploader, πατάς στο κουμπί Upload (δίπλα από το view) που θα εμφανιστεί, και στείλε μας το link ή το QRcode που θα δεις και επισημαίνουμε στην τελευταία εικόνα:
https://imgur.com/a/1MlQUQd

Αγγελος Κωνσταντίνου απάντησε πριν 2 έτη

Δεν δούλεψε κανένα σύστημα...

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Τα σφάλματα της μη διαθέσιμης ροής παρουσιάζονται επειδή είσαι συνδεδεμένος στο Real-Debrid ως “Free” όπερ σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να έχεις πρόσβαση στις premium ροές και υπηρεσίες του RD. Τι σου δείχνει η σχετική ένδειξη στον RD λογαριασμό σου μέσα από τον browser? Βλέπεις ότι έχεις δωρεάν ημέρες και πότε λήγουν?
https://imgur.com/HfoSNHN

Αν όχι, τότε η συνδρομή σου δεν είναι σε ισχύ. Επίσης, αν έχεις ενεργό VPN την ώρα που προσπαθείς μέσα το Kodi με τις ροές, απενεργοποίησε το.,
Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν έχεις καθαρίσει κατάλληλα την προσωρινή μνήμη των προσθέτων, ούτε έγινε σωστά η Επαναφορά μνήμης λειτουργιών του ResolveURL όπως σου στείλαμε προηγουμένως
https://i.imgur.com/9XIQBSS.png

Όλα αυτά προκαλούν το πρόβλημα

Αγγελος Κωνσταντίνου απάντησε πριν 2 έτη

Δείχνει πλέον να δουλεύει καλά!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Stefanos Michalas απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, ενώ έκανα τη διαδικασία για το "έτοιμο" kodi matrix, μου εμφανίζει οτι δεν έχω εγκαταστήσει πρόσθετα ακόμα... κάτι κάνω λάθος ?

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Κάτι δεν κάνεις σωστά καθώς σε δοκιμές που κάναμε μόλις τώρα, δεν είδαμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά των φακέλων που έχουμε στο zip. Mήπως δεν τους μεταφέρεις στον σωστό φάκελο του Kodi που έχεις εγκατεστημένο.

Kodi exe στα Windows από τη σελίδα του λογισμικού:
%userprofile%\AppData\Roaming\Kodi

Kodi στα Windows από το κατάστημα της Microsoft:
κλωνοποίηση Kodi

Kodi στο Android:
Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi

Στο Android, αυτός ο φάκελος του Kodi είναι κρυφός. Για να εμφανιστεί όλες οι οδηγίες εδώ