Alex Agr ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας. Έχω κάνει μία λήψη πριν λίγες μέρες φωτογραφίες και βίντεο με 4 διαφορετικές κάμερες. Όταν έβαλα τις κάρτες μνήμης στον αντάπτορα για να αντιγράψω τα αρχεία στον υπολογιστή είδα κάποια στιγμή ότι στις 3 από τις 4 κάρτες λείπουν αρχεία διάσπαρτα από την αρχή μέχρι το τέλος. (Κάθε κάρτα από διαφορετική κάμερα). Οπότε αποκλείεται να χάλασαν όλες οι κάρτες ταυτόχρονα οι όλες οι κάμερες μαζί. Έκανα σάρωση με eset internet security σε όλους τους δίσκους δεν βρήκε κάποιον υιό. Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει? Κάποιο πρόβλημα στα usb του υπολογιστή ή στον αντάπτορα? Κάποιος υιός?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δοκίμασες να αναπαράγεις το υλικό σου απευθείας από τις κάμερες? Πολύ περίεργο πάντως αυτό που αναφέρεις...κάνε έναν έλεγχο στο σύστημα σου για κακόβουλο λογισμικό..

Alex Agr απάντησε πριν 4 έτη

Έκανα έλεγχο και μου έβγαλε 10 PUPs. Απλά είπα για τα usb γιατί η μητρική είναι επισκευασμένη. Είχε ρίξει γάλα ο μικρός κάποια στιγμή. Απλά τώρα κάποιες φορές μου βγάζει ένα σφάλμα στα usb.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δοκίμασες τις κάρτες και σε άλλο σύστημα?

Alex Agr απάντησε πριν 4 έτη

Ναι τις δοκίμασα. Τα αρχεία είχαν διαγραφεί. Έχει γίνει επαναφορά από φίλο μου τεχνικό. Κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε ο αντάπτορας. Έχω ένα φτηνό κινέζικο. Μπορεί να έχει χτυπηθεί ή απλά να είχε πρόβλημα και την ώρα που έκανα την αντιγραφή να έκανε διακοπές και να σβηνόταν τα αρχεία. (Αν κατάλαβα καλά έτσι όπως μου εξήγησε ο φίλος μου). Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ναι είναι πολύ πιθανό αυτό...