Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΛευκό τετράγωνο στην οθόνη στη σελίδα του pcsteps
fujitsuA530 ρώτησε πριν 8 έτη

Όταν είμαι σε μια οποιαδήποτε σελίδα του pcsteps.gr, υπάρχει ένα σταθερό λευκό τετραγωνάκι στην κάτω πλευρά της οθόνης, το οποίο επικαλύπτει κείμενο ή εικόνα της σελίδας. Όταν πάω τον δείκτη του ποντικιού από πάνω του, γίνεται "χεράκι" λες και υπάρχει εκεί ένα link. Όταν όμως κάνω κλικ, αυτό εξαφανίζεται - αλλά δεν συμβαίνει τίποτε άλλο. Δείτε το http://imgur.com/ho8Gs9S . Είναι στη γκρίζα λωρίδα του copyright εκείνη τη στιγμή. Επίσης δείτε εδώ: http://imgur.com/TkGkCLR . Τι είναι αυτό;

6 Απαντήσεις

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

το χω πει και γω αυτο αλλα δεν μου απαντησαν, δε ξερω τι ειναι.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

@efriend δεν σου απαντήσαμε γιατί έγραψες ένα σχόλιο εκτός θέματος σε μια δημοσίευση, και σε έχουμε προειδοποιήσει πολλάκις για αυτό.

Από ένα plugin εμφανίζεται αυτό, έχουμε ειδοποιήσει τους προγραμματιστές που το έφτιαξαν, αλλά προφανώς δεν είναι προτεραιότητά τους να το επιδιορθώσουν.

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Αγγελε δε νομιζω να εκανα κατι τετοιο , προφανως ειχα κανει καποιο σχετικο σχολιο και απο κατω εγραψα αυτο, ξερω οτι μου το εχεις πει. Αλλα και ετσι να ηταν δε νομιζω οτι θα ηταν τοσο φοβερο μια μικρη παρεμβαση να μου εξηγουσε καποιος τι ειναι τυτο το ασπρο πραγματακι. Αμα ειναι να σκεφτομαι και πριν βηξω μπροστα απο την ιστοσελιδα pcsteps μη παρεξηγηθει καποιος, ελεος δλδ :) με αγαπη παντα ε :)

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Επιτρεψε μου τουλαχιστον οταν κανω ενα σχετικο με το ποστ σου σχολιο, αν πχ εχω και μια μικρη υποερωτηση (αυτο το ασπρο πχ) να μπορω να την κανω απο κατω. Δε νομιζω αυτο να ενοχλει κατι. Αντε και χρονια πολλα κιολας σε ολη την ομαδα σου και σε σενα

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Το θέμα είναι ότι ο λόγος για όλα αυτά είναι να κρατάμε τα σχόλια όσο γίνεται πιο καθαρά . Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται κάποιος ως επισκέπτης, συνεπώς και εσύ, είναι ότι δεν είσαι μόνος σου.
Αν ο καθένας λοιπόν, άφηνε ένα ξεκάρφωτο σχόλιο επειδή θεωρεί ότι δεν είναι δα και τόσο σημαντικό, απλά θα χαθεί η μπάλα. Και όταν μαζευτούν 10-20-50-100 τέτοια, ναι είναι πολύ σημαντικό. Και δεν είναι υπερβολή, ακόμα και σήμερα, πολλοί ποστάρουν ό,τι να΄ναι, όπου να΄ναι, όπως να΄ναι και όποτε να΄ναι, τόσο που καταντάει υπερβολικά κουραστικό.

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Ναι εχετε δικιο ολοι σε αυτο κ ο Αγγελος δε διαφωνω. Απλα επειδη κανω μια ερωτηση σε συνδιασμο με ενα σχετικο σχολιο μου πιστευω οτι δε θα πειραζε τοσο πολυ , μαλιστα οταν ειναι κατι τοσο λεπτομερες οσο αυτο για το ασπρο τετραγωνο. Αυτο λεω μονο. Καλως δε θα κανω ουτε αυτο εφοσον πειραζει λοιπον