Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsλυση στο προβλημα του μικροφωνου για το λαπτοπ
Jack Jackoulis ρώτησε πριν 10 έτη

αγγελε καλησπερα, φαινεται να εδωσα λυση στο προβλημα του μικροφωνου απεγκαθιστωντας τον driver της καρτας ηχου. τωρα μολις κανω κληση στο σκαιπ με ακουνε κανονικα. ομως η ηχογραφιση των windows μολις ηχογραφω σφυριζει πολυ (λες να φταιει το προγραμμα των windows για την ηχογραφιση ?) τωρα δυο αλλες ερωτησεις μολις κανω κληση σκαιπ μεσα απο το ιδιο δικτυο (το λαπτοπ ειναι συνδεμενο με wifi και ο σταθερος με καλωδιο) με πεταει το λαπτοπ απο το wifi. μηπως δεν μπορω να κανω συνομιλια μεσα απο το ιδιο δικτυο Η συμβαινει κατι αλλο? (σε αλλες περιπτωσεις δεν με πεταει το λαπτοπ) και δευτερον συνδεω κανονικα usb συσκευες και δουλευουν κανονικα τις βρισκει αλλα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο για την ασφαλη καταργηση ουτε με καποιο προγραμμα π.χ usb disk ejector δεν μου εμφανιζει τη συσκευη. ενω στον υπολογιστη μου την βλεπει κανονικα.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασε να βάλεις driver από την ίδια τη Realtek, μήπως διορθώσει τον ήχο στην ηχογράφηση. Αν πάντως δεν σε νοιάζει η ηχογράφηση, μην το σκαλίσεις άλλο.

Για να πέφτει η σύνδεση με το Wifi στο skype, πιθανώς να υπάρχουν πολλές παρεμβολές και να μην έχεις καλή σύνδεση με το router. Δες αυτό το άρθρο.

Δες εδώ για το εικονίδιο.