Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΛύση προβλημάτων υπολογιστή με 2 χρήστες
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα! Θελω να διορθώσω  εναν υπολογιστή ο οποίος πολλά  προβληματα και ειναι γεμάτο ιούς.Όλοι αυτήν την διαδικασία την ξέρω, αλλα αυτος ο υπολογιστής εχει 2 χρηστες και ρωταω εγω τωρα αν μπω στον ενα χρηστη και τα φτιαξω ολα αυτα , οταν μπω στον αλλο χρηστη θα ειναι διορθωμένα η θα εχει ιους προβλήματα και θα σέρνεται ?Τι μπορω να κανω για να τα φτιάξω με την μια χωρις να χρειαστεί να τα κανω τα ιδια στον άλλο χρήστη?
Να διευκρινίσω οτι είναι Windows 7 Ultimate,Παρακαλώ να απαντήσετε με σιγουριά γιατι είναι σημαντικό! Ευχαριστω!!!

6 Απαντήσεις

Περικλής Μαραντίδης απάντησε πριν 8 έτη

Άμα είναι τόσο γεμάτο με οιούς όσο λες, τότε καλύτερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, γνώμη μου, η καλύτερη λυση είναι το φορμάτ.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε με σιγουριά γιατί δεν ξέρουμε τι έχει μολύνει ο ιός και που έχει κάνει εγγραφές.
Σε γενικές γραμμές πάντως, όχι, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τους ξεφορτωθείς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ απάντησε πριν 8 έτη

Ρε παιδια δεν νομιζω να καταλάβατε τι ακριβως ρωταω.Εχω εναν υπολογιστη Windows 7 Ultimate ο οποιος εχει 2 χρηστες που δεν ξερω ποιος ειναι ο διαχειριστής, ο οποιος εχει προβληματα κολλάει και το ποιο πιθανό είναι να εχει ιους μεσα..Το Format θελω να το αποφυγω για πολλους λογους αλλα δεν ειναι το προβλημα μου εκει, εγω ξερω την διαδικασια για να τον κανω γρηγορο (με Anti-virus κ.λ.π) αλλα δεν ξερω αν το κανω στον ενα χρηστη και σβησω τους ιους και τα προβληματα στον αλλο θα σβηστούν ? Η θα πρεπει να κανω ακριβως την ιδια διαδικασια? Ρώτησα καποιον και μου ειπε οτι αν βαλω και τους 2 λογαριασμους διαχειριστές θα χρειαστει μονο μια φορα να κανω την διαδικασια εσεις τι λετε?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Καταλαβαίνουμε, απλά δεν είναι καν 100% σίγουρο ότι θα καθαρίσει ο πρώτος χρήστης, μπορεί να σου φανεί καθαρός και οι ιοί να ενεργοποιηθούν ξανά μετά από λίγο.
Τώρα, αν επιμένεις, άμα κάνεις τον καθαρισμό από τον λογαριασμό admin, λογικά θα καθαρίσει και ο άλλος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μηπως μπορει να μου πει και ο Άγγελος την γνωμη του? Γιατι ειναι σημαντικο το θέμα!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σταύρο, αν τρέξεις ένα Live CD και κάνεις από εκεί καθαρισμό, το πιθανότερο είναι πως θα βρει και θα διαγράψει τα μολυσμένα αρχεία για όλους τους χρήστες.

Όμως με τα Live CD υπάρχει η σχετικά χαμηλή πιθανότητα να διαγραφεί κάποιο μολυσμένο αρχείο συστήματος και να μην ξεκινούν τα Windows.

Είναι πάντως σίγουρα πιο συνολική λύση από το να κάνεις καθαρισμό μέσα από τον υπολογιστή.