Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareμαυρα παραθυρα στον υπολογιστη
Ioannis Atsamis ρώτησε πριν 6 έτη

καλημερα σας, εχω το λαπτοπ hp pavilion 9000 και εδω και 5 μερες ξαφνικα μου πεταει στην οθονη μαυρα τετραγωνα 5χ7 ποντους περιπου, τα οποια εναλλασωντε απο  τετραγωνα σε παραλληλογραμα και πεταγωνται απο την μια ακρη την οθονης στην αλλη γρηγορα, οταν κυλισω προς τα πανω η κατω τον δρομεα φευγουν κ αυτα, η οταν αλλαζω σελιδα, συνηθως οταν μπενω σε συγκεκριμενη σελιδα την οποια μπενω καθημερινα εδω και μηνες χωρις προβλημα, (ειναι σελιδα με 10.000 μελη), ξερω οτι εχω προβλημα με τον σκληρο δισκο, (θελει αλλαγη γιατι κανει συνεχεια ενα τακ-τακ), ειναι απο τον δισκο? η να περιμενω κατι αλλο? μπορω να το επιδιορθωσω? σας ευχαριστω! γιαννης

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη, μόνο όταν μπαίνεις στο internet στο εμφανίζει ή γενικά σε όλες τις εργασίες που κάνεις?

Ioannis Atsamis απάντησε πριν 6 έτη

καλησπερα γιωργο, μου τα εμφανιζει μονο οταν μπενω απο το fasebook σε μια συγκεκριμενη σελιδα, οταν βγενω απο εκει μενουν 3-4 δευτερα και χανοντε, στην συγκεκριμενη σελιδα μπενω μηνες χωρις προβλημα, τωρα 4 μερες μου το κανει, ειδοποιησα και τους διαχειριστες της μηπως ειναι απο εκει το προβλημα, το ψαχνουν, εκανα σαρωση με αντιβαριους τιποτα, φοβαμαι για την καρτα γραφικων, ο σκληρος μου ξερω θελει αλλαγμα, αν εχεις καμια λυση θα ειμαι υποχρεως, σ ευχαριστω!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη, και εμένα το μυαλό μου αρχικά πήγε στην κάρτα γραφικών αλλά από τη στιγμή που στο εμφανίζει μόνο στη σελίδα δεν ξέρω τι να υποθέσω. Δοκίμασες να μπεις με άλλο browser να δεις εάν στο εμφανίζει ?

Ioannis Atsamis απάντησε πριν 6 έτη

καλησπερα γιωργο, ως δια μαγειας απο εχθες δεν ξαναεμφανιστηκαν, απο οτι μου ειπε φιλος τεχνικος ειναι τα λεγομενα ΜΑΜΟΥΝΙΑ, μαλλον απο το σαιτ που μπενω, τους ειδοποιησα και μαλλον το διορθωσαν, αν ξανατυχη θα τα ξαναπουμε, παντως σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, να εισαι παντα καλα!