Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΜαυριζει η μια οθονη απ' τις δυο
Nikos Psaras ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια χαρα σε ολους.Εχω δυο οθονες LG W1946 συνδεμενες στο υπολ/στη με καρτα γραφικων nvidia geforce GT 730.Την καρτα γραφικων την εχω πεντε μηνες. Η οθονη που ειναι στο VGA της καρτας, την οποια εχω και πρωτευουσα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.Η αλλη που ειναι στο HDMI καθε φορα που ανοιγω τον υπολ/στη στην αρχη μου μαυριζει 2-3 φορες απο 2-3 δευτερολεπτα, και το ιδιο συνεχιζεται μετα 1-2 ωρες αναλογα με τα κεφια του υπολ/στη.Εκτος τουτου μου εμφανιζει απο μονη της η οθονη το μυνημα (OSD Προστατευμενο) και συνεχιζει απο μονη της να
εμφανιζει (μενου-φωτεινοτητα-κοντραστ κ.λ.π) εναλλασοντας χωρις να μπορω να το σταματησω η να ρυθμισω απο καποιο πληκτρο της οθονης. Παλια πατωντας παρατεταμενα το μενου στη οθονη ανοιγε το μενου και μπορουσες να ρυθμισεις, τωρα οχι.Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει, εχει σχεση το μαυρισμα της οθονης με το μπερδεμα που μου κανει το μενου στις ρυθμισεις της οθονης η το μαυρισμα εχει σχεση με τη καρτα γραφικων.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν δείχνει να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών, το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ή οθόνη και λιγότερο πιθανό το καλώδιο, όποτε κάνε τα κατάλληλα πειράματα να σιγουρευτείς.

Nikos Psaras απάντησε πριν 8 έτη

Eυχαριστω Νικο για την απαντηση σου, αν ηταν απο τη καρτα δεν θα'πρεπε να μου μαυριζει και τις δυο οθονες..........

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι απαραίτητα, αλλά δεν φαίνεται να ευθύνεται η καρτά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η οθόνη σου, ειδικότερα αν σου ανοίγει όπως είπες το menu κλπ.