Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜαύρα τετράγωνα στην οθόνη του λάπτοπ
Χρίστι Σιδηροπούλου ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα.
Εδώ και 3 μέρες, εμφανίζονται μαύρα τετράγωνα στην οθόνη του λάπτοπ, μεγέθους 3 εκ. Τρεμοπαίζουν σε διάφορα σημεία της οθόνης, έρχονται και φεύγουν. Μου το κάνει αυτό όταν σερφάρω στο ίντερνετ. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θα μπορούσα να σας στείλω screenshot. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Ευχαριστώ

7 Απαντήσεις

Giannis Netos απάντησε πριν 6 έτη

έχεις το laptop σε hdmi? 

Χρήστος Ντάκας απάντησε πριν 6 έτη

καλησπέρα 
έχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι είναι ...αν ξερει κάποιος ας μας πει  

Χρύσα Κασμίρη απάντησε πριν 6 έτη

 Καλημέρα! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Ο τεχνικός καθάρισε τον ανεμιστήρα του laptop αλλά δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται... Δεν ξέρω τι να κάνω...Αν μπορείτε να βοηθήσετε,θα είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ!

Ioannis Atsamis απάντησε πριν 6 έτη

καλησπερα σας, το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω, μου τα εμφανιζε ετσι ακριβως, αλλα μονο μπενοντας σε συγκεκριμενο σαιτ, πουθενα αλλου, ειναι τα λεγομενα ΜΑΜΟΥΝΙΑ απο οτι εμαθα και ειναι προβλημα του σαιτ, η απορροια (καταλοιπα καποιου ιου), καντε μια σαρωση για ιο και δεστε μηπως το εμφανιζει σε συγκεκριμενα σαιτ, η οπως ειπε ο φιλος γιωργος απο εδω αλλαχτε browser μηπως δεν το κανει!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Φαίνεται να είναι κάποιο bug του Chrome, έχει εμφανιστεί και σε εμάς. Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες με τις οποίες δημιουργείται, αλλά στην περίπτωσή μας κλείνοντας εντελώς τον chrome και ξανανοίγοντάς τον, τα τετράγωνα εξαφανίστηκαν.
Επίσης αυτό εμφανίστηκε σε σύστημα με Linux, οπότε αποκλείεται να είναι κάποια μόλυνση που θα προσέβαλλε τα Windows.
Εδώ αναφέρει πως πιθανώς έχει να κάνει με το hardware acceleration.