Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsμαύρη οθόνη σε laptop
Nikos BouzoPoulos ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Άγγελε
Έχω ένα laptop αρκετά παλιό, 7ετίας περίπου και το δουλεύω σε Ubuntu. Το πρωί το ξέχασα ανοιχτό φεύγοντας απο το σπίτι και μόλις γύρισα και πήγα να μπω το μόνο που έβλεπα ηταν μια μαύρη οθόνη. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και είδα την εικόνα να τρεμοπαίζει και να κολλάει, μη μπαίνοντας βέβαια στην επιφάνεια εργασίας. Έβαλα σε ένα στικακι τα Lubuntu που είναι πιο ελαφριά να κάνω δοκιμή αλλά και πάλι δεν έμπαιναν ούτε στη δοκιμαστική επιφάνεια και παρουσίαζόταν η μαύρη οθόνη . Φαντάζομαι είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σου.

5 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 10 έτη

δοκιμασες εξωτερικο μονιτορ?

Nikos BouzoPoulos απάντησε πριν 10 έτη

Γιώργο τώρα μόλις σύνδεσα το λάπτοπ με άλλη οθόνη και είδα και στο λαπτοπ και στην οθόνη κανονικά την επιφάνεια εργασίας χωρίς τρέμουλα ή μαύρες οθόνες, Έκανα restart χωρίς την οθόνη και μπήκε ξανά κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως συνέβη.

gewrgios pappas απάντησε πριν 10 έτη

ουτε εγω ξερω να σου απαντησω, αλλα αφου λειτουργει ,who cares

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Νίκο, εφόσον είναι αρκετά παλιό το laptop, είναι πολύ πιθανό να έχει θέμα υπερθέρμανσης, ειδικά αφού το είχες αφήσει ανοιχτό από το πρωί.

Μάλλον θα πρέπει να κανονίσεις ένα καθαρισμό του, ανεξαρτήτως αν σου ξαναεμφανίσει το ίδιο πρόβλημα ή όχι.

Nikos BouzoPoulos απάντησε πριν 10 έτη

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου Άγγελε. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σχετικά μεγάλο θέμα με την υπερθέρμανση γιατί το έκανα σχετικά πρόσφατα ένα καθαρισμό και δεν ζεσταίνεται, αλλά μπορεί να δημιουργεί προβλήματα λόγω της παλαιότητας του.