Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜεγαλύτερη Εμβέλεια WiFi Δωρεάν με Παλιό WDS Router
Χρύσα Σωφρονά ρώτησε πριν 2 μήνες

Καλημέρα! Κατ' αρχάς έχω ήδη εφαρμόσει τις οδηγίες του συγκεκριμένου οδηγού μία φορά με επιτυχία. Πρόσφατα άλλαξα σύνδεση (περάσαμε κι εμείς επιτέλους στην εποχή του fiber!) και αντιμετωπίζω το εξής θέμα:
Δεν μπορώ να βρω στο νέο ρούτερ πώς θα ορίσω σταθερό κανάλι. (είναι της Vodafone Power Station WiFi 6) Αυτό έχει 2.4 & 5ghz, και υποτίθεται ότι αν κάνεις split τα SSID σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το έκανα και πάλι δεν μου εμφανίζεται η επιλογή. 
Αν στο παλιό ρούτερ (TP-Link TD-W9970) βάλω το κανάλι auto, θα υπάρχει πρόβλημα; 
Ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Χρύσα Σωφρονά απάντησε πριν 2 μήνες

Τελικά έκανα μια δοκιμή και είδα ότι δεν με αφήνει να βάλω κανάλι auto, οπότε θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να βάλω σταθερό κανάλι στο ρούτερ... :( 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα Χρύσα, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου και να τους ρωτήσεις εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο router που διαθέτεις. Δυστυχώς πολλές από τις λειτουργίες του συγκεκριμένου router είναι κλειδωμένες και μόνο ο πάροχος μπορεί να επέμβει και να κάνει αλλαγές.

Χρύσα Σωφρονά απάντησε πριν 2 μήνες

Ευχαριστώ πολύ!
Τελικά νομίζω ότι θα πάρω ένα κανονικό Repeater να τελειώνει η υπόθεση. Ίσως είναι βλακεία να παιδεύομαι και να αρνούμαι κατηγορηματικά να παροπλίσω το παλιό ρούτερ μόνο και μόνο γιατί ακόμα λειτουργεί... 😅

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 μήνα

Ναι νομίζω ότι είναι η καλύτερη κίνηση να πάρεις ένα κανονικό repeater.