Ηλιας κουτσιογκουλος ρώτησε πριν 9 μήνες

παιδια τι παιζει εδω https://gr.pcmag.com/social-media-1/43435/pos-na-labete-to-meridio-sas-apo-ton-diakanonismo-tou-facebook-gia-ten-prostasia-tes-idiotikes-zoes  ? αυτο ισχιη παγκοσμια η αμερικη μονο δικαιουμαστε μεριδιο η εστο να διεκδικισουμε ?

6 Απαντήσεις

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 9 μήνες

επισης και για g@@gle 
https://gr.pcmag.com/security/44038/pos-na-diekdikesete-to-meridio-sas-apo-ton-diakanonismo-ton-23-ekatommurion-tes-google-gia-to-aporre

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα Ηλία! Δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε για κάτι τέτοιο, πρέπει να ρωτήσεις κάποιον νομικό. Ωστόσο, συνήθως αυτά τα ποσά αφορούν πρόστιμα όχι απημιώσεις προς χρήστες.

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 9 μήνες

μηπως αξιζει να το ψαξουμε να κανουμε αιτημα η μια απλη συζήτηση σε δικηγορικό συλογο ? αφου πουλανε τα προσωπικά δεδομενα ας βγαζαμε και εμείς κατι 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο να αποδείξεις ότι εσύ συγκεκριμένα έπεσες θύμα τέτοιες πρακτικής, αλλιώς θα το έκαναν όλοι. Αν θεωρείς ότι είναι δυνατό, μπορείς να πάρεις συμβουλή από έναν νομικό. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Οι γελοίοι στο PCmag, ο συντάκτης και όποιος αρχισυντάκτης ενέκρινε το άρθρο, δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Αυτή η αποζημίωση αφορά αποκλειστικά κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών.
Forbes
 

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 9 μήνες

ναι δυστυχώς μονο για αμερικανους ειναι