George Kourasis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας, δεδομένου της κυκλοφορίας των νέων PS4 Slim & Pro, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά PS4 (Γιατι το σκέφτομαι) και να κάνω την μετάβαση απο PC σε PS4. Αυτή την στιγμή διαθέτω έναν σχετικά καλό Η/Υ με i5 4570, GTX 970, 16GB RAM, 1080p monitor, και παίζω καινούργιους τιτλους παιχνιδιών (έχω παίξει αρκετούς στο διάστημα των 2 ετών που έχω τον H/Y). Η σκέψη μου είναι να κρατήσω τον Η/Υ όπως έχει για χρόνια χωρίς μελλοντική αναβάθμιση (για χρήση γραφείου) και να αγοράσω ένα PS4 αποκλειστικά για παιχνίδια. Αξίζει πλέον να κάνω αυτή την μετάβαση απο PC σε PS4 ?? Απο άποψη χρημάτων (δεδομένο οτι έχω δώσει περίπου 1000 € για τον συγκεκριμένο Η/Υ) και απόσβεσης ?? Επίσης, με προβληματίζει το γεγονός ότι τα παιχνίδια στο PS4 είναι λίγο ακριβά ενώ στον H/Y τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά (ακόμα και δωρεάν).

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν όλα τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρει να παίξεις στο PC κυκλοφορούν και στο PlayStation, και σε βολεύει να παίζεις με gamepad, σίγουρα είναι πιο απλή λύση για gaming. Δεν θα σε απασχολούν ασυμβατότητες ή περίεργα bugs που εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένους υπολογιστές.

Τα νέα παιχνίδια και στο PC είναι ακριβά, ενώ αν τα θέλεις δωρεάν είναι παράνομα, και εν δυνάμει επικίνδυνα. Σε παλαιότερα παιχνίδια θα βρεις πάντως πιο πολλές προσφορές στο PC.

George Kourasis απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε, ναι τα παιχνιδια που με ενδιαφέρουν υπάρχουν όλα στο PS4 και ίσα ίσα που έχει και κάποιες αποκλειστικότητες που δεν θα βγούν για PC. Αξίζει η αγορά του PS4 Pro αντί του Slim ??

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εδώ θα δεις αναλυτική σύγκριση όλων των εκδόσεων, για να πάρεις την απόφασή σου.