Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραμεταγλωττισμενες ταινιες παιδικες
Aristeidis Patsatzis ρώτησε πριν 6 έτη

Πως βλέπω μεταγλωτισμενες παιδικές ταινίες; Ευχαριστώ. 

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Ρίξε μια ματιά εδώ.
https://www.pcsteps.gr/39871-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/
Για να δεις από σάιτ με online ταινίες ,πχ το gamato ,καλό είναι πρώτα να βάλεις μία Blockminer επέκταση στον Browser σου,επειδή τελευταία κάποιοι έχουν φτιάξει τις σελίδες αυτές να χρησιμοποιούν τη cpu του υπολογιστή για να παράγουν κρυπτονομίσματα. Με αυτή την επέκταση το εμποδίζεις αυτό. Και μία άλλη επέκταση Popup Blocker για τα αναδυόμενα παράθυρα. Ποιόν Browser χρησιμοποιείς ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και από μένα,
Όπως σου είπα και ο Δημήτρης, μπορείς να δεις τον οδηγό μας, αλλά σε γενικές γραμμές θα βρεις ελάχιστες.
Η μόνη λύση για να βρεις πληθώρα μεταγλωτισμένων ταινιών είναι κάποια συνδρομητική υπηρεσία όπως το Netflix. 

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αριστείδη, αν βλέπεις την απάντηση,πρέπει να σου πω κάτι που δημοσιεύθηκε σήμερα 17/8/2018 σε ένα σάιτ. Αν έβαλες την επέκταση Popup blocker ,απεγκατέστησέ την από τον browser . Βρέθηκαν κάποια addons που αποδείχθηκε πως αυτά ,έστελναν δεδομένα των χρηστών σε servers στη Γερμανία.
Συμπεριλαμβάνεται κι η αναφερόμενη επέκταση. Η Mozilla αφαίρεσε τα addons από την βάση της,κι απενεργοποίησε και τις ήδη ενεργές εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων add-ons από όλους τους χρήστες του περιηγητή της.  Για chrome κι άλλους browsers ,δε γνωρίζω κάτι.