Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜετατροπή βίντεο για αναπαραγωγή σε συσκευή MP4
Anna Si ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα,
Έχω κάποια βίντεο στον υπολογιστή μου σε διάφορες μορφές αρχείων (π.χ. avi,mp4 κ.α.), τα οποία θα ήθελα να τα αποθηκεύσω σε μία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής mp3 αλλά και αναπαραγωγής βίντεο MP4. Αρχικά τα βίντεο στη συσκευή δεν έπαιζαν καθόλου και υπέθεσα ότι αυτό είχε να κάνει με τον τύπων των αρχείων. Δοκίμασα να τα μετατρέψω όλα σε μορφή MP4 αλλά η συσκευή εξακολουθούσε να μην τα αναγνωρίζει. Διάβασα λίγο τις οδηγίες χρήσης της συσκευής και βρήκα ότι για να μπορέσει να τα αναγνωρίσει θα πρέπει να είναι σε μορφή .amv 160*128. Επίσης οι οδηγίες ανέφεραν και κάτι άλλο στα αγγλικά (you should convert video files by format conversion software first) το οποίο δεν κατάλαβα πρακτικά τι ακριβώς σημαίνει. Η συσκευή η οποία έχω είναι μάρκα Chenfec, από ότι γράφει το κουτί, και την αγόρασα από το amazon. Έχετε καμία ιδέα ως προς το τι μπορώ να κάνω για να μπορεί συσκευή να αναγνωρίζει τα βίντεο; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την για την εταιρεία αλλά δεν έχει πουθενά στοιχεία για απευθείας επικοινωνία μαζί τους και η amazon δεν μπορεί να βοηθήσει από τη στιγμή που είναι ο ενδιάμεσος πωλητής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται για ελαττωματική συσκευή και ότι υπάρχει κάποιο κόλπο για να αναγνωρίζει τα βίντεο καθώς αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με άλλη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής στο παρελθόν, όχι της ίδιας μάρκας βέβαια. Σε εκείνη την περίπτωση τότε είχα βρει ένα αρχείο που μπορούσε να τα μετατρέψει και να τα αναγνωρίσει η συσκευή μου με το μόνο πρόβλημα ότι υπήρχε καθυστέρηση μεταξύ του ήχου και της εικόνας. Εδώ όμως με αυτή τη συσκευή πραγματικά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς έχω δοκιμάσει αρκετά δωρεάν προγράμματα και δεν αναγνωρίζει τα βίντεο με τίποτα, οπότε σκέφτηκα μήπως εσείς έχετε κάποια ιδέα ή λύση να προτείνετε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
 
Άννα Σιούλα

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Άννα

Τα AMV συνήθως απαιτούνται από κινέζικα MP4/MP3/MTV players, οπότε δεν φαίνεται να πηγαίνει κάτι λάθος. To 160*128 αναφέρεται στην ανάλυση.

Μερικά προϊόντα δίνουν και ένα συνοδευτικό λογισμικό για την μετατροπή. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη συσκευασία, μετέτρεψε τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα σαν αυτό.

Anna Si απάντησε πριν 2 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Δυστυχώςδεν έχω πολάβει να το δοκιμάσω ακόμα. Θα το δω και θα σας πω. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

Anna Si απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα,
 
Το πρόγραμμα δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει μήπως παρόμοιο πρόγραμμα με αυτό που μου προτείνατε;
 
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάποιο άλλο. Υπάρχει λόγος που θες να δοκιμάσεις κάποιο διαφορετικό εργαλείο; 

Anna Si απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα και πάλι. Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Όπως είπα και πιο πάνω το πρόγραμμα δουλεύει απλώς υπάρχει μια μικρή αλλοίωση στον ήχο και δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το FFWD ούτε και το REW. Οπότε αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιο παρόμοιο να δοκιμάσω. Κατά τα άλλα είναι οκ. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
 
Καλή συνέχεια!!