Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜετατροπή ενσύρματων ακουστικών σε ασύρματα
John Papajohn ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα είμαι κάτοχος των razer kraken 7.1 V2 και παρότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση τους με ενοχλεί πολύ η ύπαρξη καλωδίου. Επειδή μου αρέσουν πολύ δεν θέλω να αγοράζω ασύρματα και ψάχνω μια πατέντα που θα τα μετατρέψει σε ασύρματα. Η μόνη ικανοποιητική λύση που έχω βρει είναι η παρακάτω πιστεύεται θα δουλέψει με τα συγκεκριμένα ακουστικά χωρίς να χάσω το 7.1, μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
http://geni.us/0JRdz
Ευχαριστώ

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιάννη,
Κατ' αρχάς, δεν γίνεται να χάσεις το 7.1 από τη στιγμή που δεν είναι με κανένα τρόπο πραγματικό 7.1. Είναι μια ψηφιακή επεξεργασία που γίνεται από τα ακουστικά, και είτε μεταφέρεται με καλώδιο είτε ασύρματα, δεν πρόκειται να αλλάξει.
Προσωπικά τέτοια τρικ μας αφήνουν αδιάφορους, αλλά αφού σου αρέσει εσένα, κανένα πρόβλημα, η ακοή έτσι κι αλλιώς είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική.
Το βασικό πρόβλημα είναι το αν θα ταιριάξει στο σχήμα των Razer. Αν κοιτάξεις τις ερωτήσεις στο Amazon, δεν ταιριάζει καν σε άλλα μοντέλα της Audio Technica πέραν του m50X για το οποίο σχεδιάστηκε. Και με το βύσμα του να είναι αρκετά μικρό, το να ταιριάζει σαν σχήμα είναι απαραίτητο.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάποιο αντίστοιχο σύστημα ειδικό για τα δικά σου ακουστικά.