Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜετατροπη κασετων σε flac.
Ιωάννης Χαράλαμπος ρώτησε πριν 8 έτη

Χαιρεται, θα ηθελα να μου προτεινεται εναν καλο μετατροπεα κασετων σε flac. Ευχαριστω.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Γιάννη!!!

Για ποιον λόγο θες να μετατρέψει την κασέτα σε flac; Η κασέτα έχει είδη χαμηλή ποιότητα και δεν πρόκειται να έχει απώλειες στο mp3.

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 8 έτη

Για να μην εχω θεωρητικα απωλειες , οπως ακριβως το εθεσες. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ιδια η ποιοτητα; Γιατι θα τις κανω ανακυκλωση τις κασετες στην πορεια και ειναι κριμα να μην εχω παρει το 100% απο αυτες...Επισης ξερετε μηπως καμια εταιρια ή κανενα τροπο να ανακυκλωσω τα 100αδες cd μου; Ευχαριστω και παλι. :)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ιωάννη, είναι σαν να ρωτάς "Έχω ένα Yugo Zastava και θέλω να βάλω Βενζίνη 100 Οκτανίων. Είμαστε σίγουροι πως θα έχει την ίδια απόδοση με την απλή βενζίνη?".

Η κασέτα έχει τη χειρότερη δυνατή ποιότητα από οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο.

Ειλικρινά και που θα κάτσεις να ψηφιοποιήσεις κασέτες, χαμένος χρόνος είναι. Αλλά δικές σου είναι οι κασέτες, δικός σου είναι ο χρόνος, άμα θέλεις να μπεις σε τόσο κόπο, δεν μπορούμε να σε εμποδίσουμε.

Δεν γνωρίζουμε κάποια εταιρεία, αλλά αν ψάξεις στο Χρυσό Οδηγό κάτι θα βρεις. Πάντως, για μερικές εκατοντάδες, δεν θα βρεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι εταιρείες ανακύκλωσεις συνήθως θα μπουν στον κόπο για τόνους, τουλάχιστον για κάτι περιοδικά που ήθελα να ανακυκλώσω κάποτε.

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 8 έτη

Ναι αλλα δεν μου προτεινες Αγγελε ενα μηχανημα για να τις μετατρεψω. Γιατι χαμενος χρονος; Αν το περιεχομενο της κασετας δεν υφισταται πλεον γενικα ή δεν κυκλοφορησε ποτε σε cd και λοιπα δεν αξιζει να το μετατρεψω; Και κατι αλλο , ολοι αυτοι που βελτιωνουν τον ηχο απο τις κασετες πως το κανουν; Εννοωντας π.χ μια ηχογραφηση που ειχε γινει χρονια πριν σε κασετα την επανακυκλοφορουν με καλυτερο ηχο , αυτο πως γινεται;