Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜεταφορά από shared hosting σε VPS
dimi tris ρώτησε πριν 7 έτη

Άγγελε καλησπέρα και καλή χρονιά! Θέλω τα φωτα σου πάνω σε ένα θεμά για μεταφορά ενός site από shared hosting se VPS.. Κάνοντας μερικές ερωτήσεις se etairia filoxenias για τη μεταφορά του site se VPS, διαπίστωσα πως για να χρησιμοποιήσεις VPS πακέτο πρέπει να έχεις πολύ καλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αφού δεν αναλαμβάνουν ούτε τη μεταφορά και επίσης έχουν αρκετά υψηλό κόστος ανά μήνα για τεχνική υποστήριξη (60+ ευρώ), καθώς δεν επεμβαίνουν καθόλου μέσα στο server που αποκτάς πρέπει να το στήσεις μόνος σου και να αντιμετωπίσεις επίσης μόνος σου τεχνικά προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή το site που διατηρώ έχει ελάχιστα έσοδα που δεν καλύπτουν σε καμία περίπρωση το μηνιαίο κόστος ενος VPS πακέτου.

Επειδή είμαι άσχετος σχετικα με το VPS και τι πρόκειται να αντιμετωπίσω, θα ήθελα να μου πεις αν αποφασίσω να πραγματοποιήσω τη μεταφορά.. πόσο μπορει νου μου στοιχήσει για μεταφορά και τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.. Οι τιμές που μου είπαν για φιλοξενία στο «VPS 6 πακέτο» είναι περίπου στα 30Ευρώ/ μήνα, μαζί με plesk panel.. ομως απο εκεί και πέρα τι μπορεί να χρειαστεί σε έξοδα?? Μήπως είναι καλύτερα να το αναλάβει μια εταιρία management server (άρα ανεβαίνει και το σκόστος) ή θα μπορέσω μόνος μου, με μέτριες γνώσεις να το «κρατήσω όρθιο».

P.s ίσως είναι λίγο αόριστες οι απορίες μου και ενδέχεται να σε μπερδέψουν, όμως δεν έχω γνωση πάνω στο θέμα και δεν ξέρω τι Θα αντιμετωπίσω κατα τη μεταφορά σε VPS ή και στη συνέχεια σε τεχνικά προβλήματα. Θα ήθελα να μου πεις τι πρωτείνεις να κάνω και τι θα έκανες στη θέση μου, αφού έχω διαβάσει πολλές φορές στο PCsteps να προτίνεις τη λυση του VPS για ένα σοβαρό site, οποτε η γνώσεις σου πάνω στο θέμα ίσως με διαφωτήσουν με το δικό μου θέμα..

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και Καλή Χρονιά!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τι αλητείες είναι αυτές? Δεν είμαστε με τα καλά μας.

Πήγαινε στο Flywheel που ξεκινάει από 15 δολάρια το μήνα, είναι managed wordpress που σημαίνει πως εκείνοι αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του Wordpress και την ασφάλεια, σου κάνουν δωρεάν τη μεταφορά, έχεις δωρεάν τεχνική υποστήριξη, και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

dimi tris απάντησε πριν 7 έτη

Παντως αυτά που σου ανέφερα είναι ισως η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρια στο χώρο.. και μου την είχες προτείνει σε παλαιότερη απορία μου.. θα δω και αυτή που μου πρότεινες τώρα.. αλλά πέρα από την τιμή ποσο αξιόπηστη είναι?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εμείς εκεί είμαστε.