Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜεταφορά αρχείων μεταξύ Android κινητών
George Georgiou ρώτησε πριν 8 έτη

Χαίρεται,

Έχω ένα Galaxy Core και πρόσφατα απόκτησα ένα Samsung j5. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία και εφαρμογές μεταξύ των Android συσκευών δίχως να χάσω τις ρυθμίσεις των εφαρμογών αυτών.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

5 Απαντήσεις

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Εαν εχεις κανει συγχρονισμο του λογαριασμου, λογικα οι επαφες σου εχουν περαστει στο λογαριασμο Google εκτος και αν δεν εχεις τσεκαρισμενη αυτη την επιλογη.

Ρυθμισεις-Λογαριασμοι-Google- κλικ στο λογαριασμο σου για συγχρονισμο, ανοιγει νεο μενου και φαινονται καποιες επιλογες τικαρισμενες. Δες εαν ειναι τσεκαρισμενο το Συγχρονισμος επαφων.. Εαν οχι τσεκαρε το και κανε συγχρονισμο.

Με το συγχρονισμο λογαριασμου Google δεν χανεις τις επαφες σου,αν αλλαξεις τηλεφωνο αλλα ακομη και αν αλλαξεις λειτουργικο. Μπορεις να τις μεταφερεις και σε windows/ios συσκευες διχως κοπο.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αρχεία μπορείς να μεταφέρεις απλά με bluetooth, εφαρμογές εγκατεστημένες δεν μπορείς να μεταφέρεις.

George Georgiou απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε κατάστημα Cosmote μου είπαν ότι γίνεται. Οπότε να υποθέσω ότι η παραπάνω απάντηση ισχύει σε επίπεδο απλού χρήστη, δίχως την χρήση ενδεχόμενα κατάλληλων λογισμικών.

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Mε συγχρονισμο στο λογαριασμο google και αντιγραφα ασφαλειας στο playstore εχεις την δυνατοτητα να κανεις επανεγκατασταση των ιδιων εφαρμογων σε αλλο τηλεφωνο.

Απο εκει και περα εξαρταται απο την εφαρμογη...π.χ εχω καποια παιχνιδια που αναγνωριζουν οτι ειναι ο ιδιος λογαριασμος και με ρωτανε (στην πρωτη εκκινηση) εαν θελω να συνδεθω η' να ξεκινησω σαν νεος παιχτης.

Το ιδιο γινεται και με καποιες αγορασμενες εφαρμογες(π.χ η ενεργοποιηση της sd maid).

Οσο για αρχεια, οι επαφες συγχρονιζονται μεσω του λογαριασμου google,

και φυσικα για φωτογραφιες, μηνυματα, μπορεις να τα ανεβασεις στο google drive και απο εκει να ειναι διαθεσιμα και στη νεα συσκευη..

Ψαξε στην ενοτητα Λογαριασμοι (στην συσκευη) και κανε κλικ στην δημιουργια αντιγραφων.

Εκει τσεκαρε τα Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας δεδομενων στους διακομιστες google και την Αυτοματη επαναφορα.

Κανε το ιδιο και στα 2 τηλεφωνα.

Καποιες εφαρμογες θα κατεβουν αυτοματα στο δευτερο τηλεφωνο, καποιες αλλες θα πρεπει να τις εγκαταστησεις εσυ. Συνηθως συγχρονιζονται και παιρνουν τις ιδιες ρυθμισεις( το εχω κανει απο Samsung ACE 3 σε Lenovo A536)

George Georgiou απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ και πάλι για τις πραγματικά χρήσιμες οδηγίες. Κάτι τελευταίο, οι επαφές μου είναι στο τηλέφωνο. Αν και έχω Google account, δεν είναι περασμένες στην Google. Τι μπορώ να κάνω;