Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜεταφορά εφαρμογών από παλιά σε νέα συσκευή android
Aris Tsiolis ρώτησε πριν 2 μήνες

Κανω τα βηματα του οδηγου εδω: https://questions.pcsteps.gr/questions/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%85/
Αλλα δεν μου εμφανιζονται οι εφαρμογες κλπ στο καινουριο μου android κινητο.Μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω? Επισης μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες απο το παλιο μου android στο καινουριο μου android με τα ηδη Login στοιχεια που εχουν οι εφαρμογες στο παλιο μου android χωρις να χρειαστει στο καινουριο μου android να τα ξαναβαλω για να κανω Login στις εφαρμογες?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα, ακολούθησες ακριβώς τα βήματα που αναφέρουμε εδώ? Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το συγχρονισμό στη νέα σου συσκευή?

Aris Tsiolis απάντησε πριν 2 μήνες

Τα ακολουθησα και μεταφερθηκανε ολα καλα.Να ρωτησω κατι αλλο,μπορώ να μεταφερω και τους κωδικους των wifi που εχω συνδεθει απο την παλια στην καινουρια android συσκευη?Επισης τους κωδικους που συνδεομαι στις εφαρμογες μπορω να τους μεταφερω και αυτους?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Εάν είχες την ίδια συσκευή πολύ πιθανόν να μπορείς να κάνεις την επαναφορά των κωδικών των Wifi μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής backup της εταιρείας. Για παράδειγμα η Xiaomi έχει τέτοια επιλογή μέσω του Xiaomi Cloud. Όσον αφορά κωδικούς εφαρμογών, όσοι είναι συνδεδεμένοι με τον Google λογαριασμό σου θα πρέπει να έχουν συγχρονιστεί.