Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜεταφορά λογαριασμού messenger σε καινούργιο smartphone
Κατερίνα Σαββοπούλου ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σας, πριν 2-3 χρόνια έδωσα στους γονείς μου ένα παλιό δικό μου smartphone και τους έφτιαξα έναν λογαριασμό messenger χωρίς facebook (επιτρέπονταν τότε). Τώρα θα τους επισκεφτώ και αγόρασα ένα καινούργιο όπως μου ζήτησε ο πατέρας μου, γιατί το παλιό βγάζε προβλήματα. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ και πως να μεταφέρω τον λογαριασμό messenger στο καινούργιο smartphone; Επίσης αν με την μεταφορά θα μετακινηθούν και οι συνομιλίες με τα σχετικά αρχεία κυρίως φωτογραφίες; Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Κατερίνα

Όταν έφτιαξες λογαριασμό μόνο με το τηλέφωνο, επέλεξες κάποιον κωδικό; Αν ναι, για αρχή δοκίμασε απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή και να κάνεις login με αυτόν.

Αν αυτό δε λειτουργήσει, μια λύση είναι να φτιάξεις τους γονείς σου προφίλ στο Facebook (χωρίς να τα χρησιμοποιούν) και να συνδέσεις εκεί το Messenger τους.

Γενικά, τα τελευταία χρόνια το Messenger τείνει στο να σε αναγκάσει να φτιάξεις Facebook. Παλιότερα είχε δυνατότητα συγχρονισμού σε λογαριασμούς με αριθμό τηλεφώνου, αλλά πλέον νομίζω την έχουν αφαιρέσει.

Κατερίνα Σαββοπούλου απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστώ, δεν θυμάμαι αν μου είχε ζητήσει να βάλω κωδικό και φυσικά αν ναι τι έβαλα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μου έστειλαν έναν κωδικό αυτοί.
Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα μας ενδιαφέρει να μην χαθούν φωτογραφίες που έλαβαν οι γονείς μου μέσω messenger.
Όσο για το τελευταίο έχει αφαιρεθεί σίγουρα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δοκίμασε να μπεις από έναν υπολογιστή στη σελίδα του Messenger, να βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου και να επιλέξεις ξέχασα τον κωδικό.

Μετά μπες με τον νέο κωδικό που θα επιλέξεις και δες αν στη σελίδα φαίνονται οι συνομιλίες. Αν φαίνονται, λογικά θα φαίνονται και όταν συνδεθείς στη νέα συσκευή.