Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsμεταφορά μεγάλων αρχείων σε εξ. σκληρό δίσκο
Ioannis Kontopoulos ρώτησε πριν 8 έτη

καλημερα. θελω να μεταφερω ενα αρχειο 12gb σε εξωτερικο σκληρο δισκο 120 gb και δεν μπορω.καθε βοηθεια δεκτη σας ευχαριστω.

5 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας,

Μπορείτε να μου δώσετε λίγες περισσότερες πληροφορίες; Βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθείτε να κάνετε τη μεταφορά;

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 8 έτη

Γιάννη τσέκαρε αν το σύστημα αρχείων στον εξωτερικό σκληρό είναι διαμορφωμένο σε FAT 32. Εαν ναι, δεν θα μπορείς να επικολλήσεις αρχεία άνω των 4 GB σε αυτόν, και θα πρέπει να κάνεις διαμόρφωση σε NTFS.

Ioannis Kontopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για της γρήγορες απαντήσεις σας.Μου γράφη<<το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου>>

εαν χρειαστή να κάνω διαμόρφωση σε NTFS χρειάζεται φορμάτ??με συμπιεση

γίνεται???Μέ εκτίμηση:

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ακριβώς αυτό που γράφει ο Κώστας είναι το πρόβλημά σου.

Για να το λύσεις θα πρέπει να κάνεις format στον δίσκο και να επιλέξεις ως σύστημα αρχείων το NTFS. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο, εφόσον ο δίσκος σου είναι εξωτερικός.

Απλώς πάτα δεξί κλικ στον δίσκο μέσα από τα Windows, κάνε κλικ στο Διαμόρφωση, στο σύστημα αρχείων βάλε NTFS και τα υπόλοιπα άφησέ τα όπως είναι. Πάτα Εκκίνηση και μετά από λίγο θα είναι έτοιμο.

Σου επισημαίνω ότι με τη διαμόρφωση θα διαγραφούν όλα τα αρχεία που βρίσκονται στον δίσκο σου, οπότε αν έχεις κάτι που το χρειάζεσαι, φρόντισε να πάρεις backup.

Ioannis Kontopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Σας ευχαριστω πολυ!!!