Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜεταφορά υπολοίπου PayPal σε κάρτα.
Jim . ρώτησε πριν 4 έτη

Αγαπητό PC Steps, Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.
Έχω ανοίξει ένα gig στο fiverr εδώ και ένα μήνα και πρόσφατα πληρώθηκα μέσω PayPal. Στον λογαριασμό μου στο PayPal τα χρήματα αυτά μπορούν να μεταφερθούν μόνο αν συνδέσω το IBAN της τράπεζας μου. Όμως εγώ δεν έχω ακόμα λογαριασμό καθώς φέτος τον Μάρτιο έγινα 18 , και που να τρέχεις τώρα με τον κορονοϊό στις τράπεζες. Έχω όμως μια προπληρωμένη κάρτα της Cosmote σε συνεργασία με την Εθνική , την λεγόμενη Cosmote Prepaid Mastercard, την οποία φορτίζει ο χρήστης όποτε θέλει. Εγώ λοιπόν θέλω να μεταφέρω το υπόλοιπο αυτό από το PayPal μέσα στην κάρτα μου. Το PayPal δυστυχώς δεν αφήνει σε κάρτες απ' ότι βλέπω παρά μόνο σε τράπεζες. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στην ανάγνωση του προβλήματος μου. Καλή συνέχεια και Καλό Πάσχα.

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Εγώ προτείνω να επικοινωνήσεις με την Εθνική τράπεζα μιας κι είσαι ήδη πελάτης της ,αν γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό και να βγάλεις χρεωστική κάρτα online ,μόνο που πρέπει να εγγραφείς απαραίτητα στο ebanking της. Δε γράφει σχετικά στο σάιτ ,εκτός αν δεν είναι ενημερωμένο.
https://www.nbg.gr/el/retail/deposits/savings-accounts/nbg-savings-account

Ή αλλιώς ,αν έχεις κάποιον φίλο ή γνωστό που να έχει αυτός paypal λογαριασμό ,να στείλεις τα χρήματα σε αυτόν ,κι αυτός με τη σειρά του μετά ,να τα κάνει ανάληψη και να σου τα δώσει στο χέρι για να τα καταθέσεις μετά.
https://www.paypal.com/mn/smarthelp/article/how-do-i-send-money-faq1684
Μπορείς σίγουρα όμως να ανοίξεις λογαριασμό όπως είπα αρχικά ,δε ξέρω αν γίνεται και χωρίς να κάνεις κατάθεση ,ρίξε μια ματιά κι εδώ.
https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/katatheseis/trapezikoi-logariasmoi

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/faqs-katatheseon/anoigma-logariasmou-meso-web-banking

Σίγουρα πάντως απαιτείται η εγγραφή στο web banking . 

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Σίγουρα πιστεύω ,μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό.
https://www.nbg.gr/greek/Leitourgoumeypefthina
Για άνοιγμα λογαριασμού σε άλλη τράπεζα ,αυτά που είπα ,τα είπα αν γίνεται άνοιγμα λογαριασμού μέσω της ιστοσελίδας ή με επικοινωνία με την Εξυπ. Πελατών.
Δηλ. ίσως γίνεται να στείλεις με email πχ ταυτότητα ,εκκαθαριστικό εφορίας ,λογαριασμό σταθερής /κινητής τηλεφωνίας.(σκαναρισμένα ως jpg ή pdf αρχεία.) Κι έτσι , να είναι άμεσα ο λογαριασμός προς χρήση.
Για καρτοκινητό ,μία βεβαίωση από κατάστημα Cosmote ή Γερμανός ,για το νούμερο πως είναι στο όνομά σου.

Ανάλογα την Πολιτική της όποιας τράπεζας.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και από εμένα

Μια πλάγια λύση είναι να δημιουργήσεις Paypal account στον πατέρας σου, να στείλεις εκεί τα χρήματα και στη συνέχεια να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Άλλη λύση είναι να ανοίξεις λογαριασμό τράπεζας ηλεκτρονικά. Νομίζω η Εθνική πλέον δίνει αυτή τη δυνατότητα από το app της.

Πάντως, καλύτερα απέφυγε να μεταφέρεις λεφτά τα οποία δεν είναι δηλωμένα σε τράπεζες.

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις αγορές για κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειας σου με το  Paypal και αυτοί να σου δώσουν τα χρήματα σε μετρητά.