Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΜεταφορά MS Office σε άλλο υπολογιστή
George Sotiriou ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας. Προσφατα αγορασα απο το ηλεκτρονικο καταστημα buy-keys.com τα office 2019. Κατεβασα κανονικα το software στον υπολογιστη μου και ενεργοποιησα το προιον με τον κωδικο προιοντος μεσω τηλεφωνου διοτι δεν ενεργοποιουνταν απλα μεσω internet (και βαση των οδηγιων του καταστηματος αλλα και μεσω προσπαθειας η οποια δεν λειτουργουσε). Ωστοσο, για τεχνικους λογους ο υπολογιστης αυτος δεν θα χρησιμοποιουνταν πλεον οποτε αποφασισα να τα μετεγκαταστησω σε εναν αλλο υπολογιστη αφου πρωτα τα απεγκατεστησα απο τον παλιο. Κατα την ενεργοποιηση τωρα του προιοντος στον νεο υπολογιστη με ρωταει το bot στο τηλεφωνο τον αναγνωριστικο κωδικο για να τον ελεγξει και ρωταει "Εισαγαγατε το αναγνωριστικο απο τον υπολογιστη που εχετε εγκαταστησει τα office;" εκεί απαντώ οχι αλλα γενικα οτι και να απαντησω μου λεει οτι δεν με καταλαβε ... Εχετε μηπως καποια ιδεα για το πως μπορω να λυσω αυτο το θεμα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ίσως η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσεις μέσω email με το συγκεκριμένο κατάστημα που έκανες την αγορά, να τους αναφέρεις την κατάσταση και να σε καθοδηγήσουν..

George Sotiriou απάντησε πριν 3 έτη

Εχω ηδη επικοινωνησει μεσω της πλατφορμας που εχουν για επικοινωνια και τους εχω στειλει και mail στο mail υποστηριξης που εχουν χωρις να εχουν επικοινωνησει ακομα (απο την 01/04) .
Εκανα και ενα google search αλλα ολα τα αρθρα αναφερονται σε ενεργοποιηση των windows μεσω internet και οχι τηλεφωνου. 
Ευχαριστω πολυ παντως!