dimi tris ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Άγγελε, θέλω να μεταφέρω το site μου από shared hosting se VPS. Έχεις κάποια καλή επιλογή να μου προτείνεις, (Ελληνική ή ξένη εταιρία). Αυτή τη στιγμή η επισκεψιμότητα που έχω είναι περίπου 500 επισκπέπτες την ημέρα. Όμως στην top host που βρίσκομαι τώρα, μου χτυπάει όρια στο δίσκο πολλές φορές καθημερινά.

Ψάχνω να αλλάξω επιγόντως server, Η ίδια εταιρία μου ζητά περίπου 80 ευρώ το μήνα για VPS, και κάθε τεχνικό πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί επιπλέον 80 ευρώ στη μισή ώρα που θα ασχοληθούν για να το επιλύσουν, συν ότι δεν κάνουν οι ίδιοι τη μεταφορά και πρέπει να βρώ κάποιον ειδικό.

Περίμενω κάποια καλή και αξιόπιστη λύση. Σε ευχαριστώ!

P.s αν μπορείς να μου πεις πόσο θα μπορούσε να μου στοιχήσει το μήνα το απαραίτητο πακέτο που χρειάζομαι.3

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,

Σου είχα αναφέρει και σε παλαιότερη ερώτηση τη Flywheel που έχει managed hosting. Το πλάνο με 25.000 μηνιαίες επισκέψεις κοστίζει 30 δολάρια το μήνα, και για το μέλλον οι 100.000 μηνιαίες επισκέψεις είναι στα 75 δολάρια το μήνα. Η μεταφορά του site και η τεχνική υποστήριξη είναι δωρεάν, ενώ επίσης έχεις δωρεάν καθημερινά backup.

dimi tris απάντησε πριν 7 έτη

Ωραία σεευχαριστώ .. τοθυμώμουν κααιειπα να ξανάρωτησωγιαεπιβεβαίωση. . Τους έστειλα ήδη μήνυμα καιπεριμενω απαντηση .. σεελληνικήεελληνικήεταιρια εχεις να μου προτίνεις κάτι αντοιστιχο;

Ps. Τοplugin ερωτήσεωνπου χρησιμοποιχρησιμοποιεχρησιμοποιειςεις έχει κάποιο θέμα σε κινητά.. χρησιμοποιώ j5 android καιεκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες νασου στειλ ω όσο τοδυνατον πιοκατανοητομήνυμα. Μάλλον κάπου μπερδεύεται με το t9

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν γνωρίζω καμία ελληνική εταιρεία με managed hosting που να είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστη.

Αρκετοί χρήστες κάνουν ερωτήσεις από κινητό και είσαι ο πρώτος που αναφέρει προβλήματα. Και σε δική μας δοκιμή όλα εντάξει λειτουργούν.

dimi tris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Άγγελε, έκανα μεταφορα στη flywheel και φαίνεται πως όλα έχουν γίνει σωστά. το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή είναι σχετικά με το email. Η flywwheel δεν δίνει δυνατότητα για δημιουργία email και μου πρότειναν να φτίαξω ένα meso tou host provder pou exo to domain. Όμως έχω ακόμα το λογαριασμό και το shared hosting ths top host όπου έχω δημιουργήσει και το σχετικό email info@mysite.gr. Πως μπορώ να το συνδέσω ώστε η φόρμα επικοινωνίας μου να στέλνει mail sto συγκεκριμένο email.?
Ευχαριστώ!

dimi tris απάντησε πριν 7 έτη

Ps. Oi nameserver είναι της cloudflare.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν μου είναι ξεκάθαρο, θα κρατήσεις το shared hosting με το email, ή όχι?
Αν το κρατήσεις, απλά πες στη φόρμα επικοινωνίας να στέλνει σε εκείνο το email. Πρακτικά δεν θα έπρεπε να έχει αλλάξει τίποτα, ακόμα και που άλλαξες hosting, εκτός αν η φόρμα επικοινωνίας που χρησιμοποιείς έχει κάποια μεγάλη παραξενιά.

dimi tris απάντησε πριν 7 έτη

Οκ Αγγέλε το ρυθμισα Τελικά. Επρεπε να μπω στην cloudflare Kai να καταχώρισω mx Kai a records na vlepoun στο εμαιλ τη ip της τοπ χοστ.