Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜεταφορά video από Η/Υ μου, στο κινητό μου.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Δεν μπορώ να μεταφέρω από τον υπολογιστή μου, ένα μικρό βιντεάκι, που μου εστάλη με email, στο κινητό μου! Ο Η/Υ είναι SONY-VAIO, με windows 10 και το κινητό iPhone 4. Ευχαριστώ.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Στέλιο

Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Με ποιον τρόπο προσπαθείς να περάσεις τα αρχεία στον υπολογιστή; Ενσύρματα; Όταν λες δεν μπορείς, τι πρόβλημα ακριβώς εμφανίζεται;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο γεια σου. Μου έστειλαν  στο ηλ. ταχ/μείο του υπολογιστή μου, ένα μικρό  βιντεάκι από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αυτό θέλω να το μεταφέρω στο κινητό μου τηλ/νο. Αλλά όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, ενώ το αναγνωρίζει-ο υπολογιστής- δεν επιτρέπει την μεταφορά του βίντεο ή το κινητό δεν το αποδέχεται. Τέλος προσπάθησα να κάνω την μεταφορά με Bluetooth, αλλά, αν και συνδέονται οι συσκευές, η μεταφορά δεν πραγματοποιήται...      

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αφού το αρχείο είναι στο email σου, γιατί δεν συνδέεσαι στο email από το κινητό και να το κατεβάσεις επιτόπου; 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο, στο email, που μου εστάλη έχει ένα ling τού YOUTUBE, που έχουν εκεί ανεβάσει το μικρό video της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Εγώ το κατέβασα και το αποθήκευσα στο υπολογιστή. Αλλά από κει και πέρα δεν μπορώ να το αποθηκεύσω-τελικά- στο κινητό μου τηλ/νο, όπως σου περιγράφω και παραπάνω, και που είναι και το ζητούμενο... Τώρα όσον αφορά, το εν λόγω email, όπως σωστά γράφεις παραπάνω, εμφανίζεται και στο κινητό μου, όταν είμαι όμως  συνδεδεμένος- και εφόσον υπάρχει και η δυνατότητα- στο internet, μέσω του YOUTUBE. Τότε και μόνο τότε, μπορώ να το αναπαράγω. Αλλά, δε θα είναι αποθηκευμένο και σε χρήση όποτε το θέλεις.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δοκίμασε να περάσεις το βίντεο στο κινητό σου μέσω του iTunes. Νομίζω πως το πρόγραμμα σου δίνει αυτήν την επιλογή. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Ναι, αλλά πώς; Θα ήθελα με λεπτομέρειες, βήμα-βήμα! Και ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν γίνομαι φορτικός...Επίσης θυμάμαι παλιά ότι σε κάποιο οδηγό ο ίδιος ο Άγγελος Κυρίτσης, είχε αναφερθεί για τη δυσκολία που έχει η εφαρμογή του iTunes και την επίσης δυσκολία "σύζευξης" και "συνεργασίας" μεταξύ της Apple και της Microsoft!  

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποια διαθέσιμη συσκευή της Apple, οπότε δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα βήματα. Πρέπει να βασιστείς σε κάποιον ξένο οδηγό.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Η τρίτη λύση με το Google Drive πιστεύω είναι η πιο εύκολη.