Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜεταφορα λογισμικου απο HDD σε SSD
harrys ρώτησε πριν 5 έτη
disksαπο την διαχειρηση δίσκων ειναι αυτο που σου δείχνω. Αν έχω καταλάβει καλά αυτο που εννοεις ειναι οτι κάνω clone τoν win7(C:) και τελειώνω. Όπως και να χει, τον Data(E:) θα τον γράψω σε άλλον σκληρό… Αυτό έκανα και εγω αλλά ακρη δεν έβγαλα…. Τώρα βλέπω μια παράμετρο στο πρόγραμμα της samsung που λέει οτι κανεις το clone και μετά κλείνεις το pc και το ανοιγεις με τον άλλο δισκο (ssd) χωρίς να ανοιγεις καθόλου με τον παλιο δίσκο…. αυτό δεν το δοκίμασα… θα κάνω μια προσπάθεια ακομα και μετα θα καταφύγω στο δικό σας πρόγραμμα…..  

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Χάρη,καλημέρα. Να πηγαίνεις κάτω απο την τελευταία απάντηση.Να μην ανοίγεις νέα ερώτηση για το ίδιο θέμα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Τελικά φίλε μου τι έγινε με το πρόβλημά σου; Δούλεψε η λύση που δοκίμασες; 

harrys απάντησε πριν 5 έτη

Συγνώμη για την σιγή ασυρμάτου αλλά το πρόγραμμα ήταν λίγο γεμάτο. Έχω ένα laptop για την δουλειά μου και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μου είναι δυσκολο να το πειράζω όταν έχω εφαρμογές που τρέχουν.
Είμαι αυτοματιστής και ασχολούμαι με βιομηχανικές εφαρμογές και εγκαταστάσεις μηχανηματων… Προγραμματισμός PLC, SCADA και γενικά οτι έχει σχέση με ηλεκτρονικά και βιομηχανία…. οσο υπάρχει αυτή ακόμα στην ελλάδα….
Λόγω δουλειάς λοιπόν θέλω να αναβαθμίσω  το toshiba. Απο πλευράς μνήμης έχει είδη αναβαθμιστεί. Το επόμενο σταδιο είναι ο ssd. 
Ξέχασα να σου αναφέρω πριν οτι το λαπτοπ ήταν με διπλό λειτουργικό. Και XP και win7. Αυτό το είχα κάνει μέσα απο την εντολή bcdedit. Με το που πέρασε καιρός τα προγράμματα που χρησιμοποιώ για την δουλειά μου αναβαθμίστηκαν οπότε το boot των XP δεν χρειαζόταν… Έπιασα λοιπον και έσβησα το partition των XP και το έριξα στα win7. Το λαπτοπ όμως συνέχισε οταν ξεκινούσε να ζητάει με ποιο λειτουργικό θα ξεκινήσει… Σήμερα λοιπον έκατσα και έσβησα και την εντολή εκκίνησης απο το bcdedit και τώρα ξεκινάω κατευθειάν στα win7. Θα ξανακάνω λοιπον clone με το πρόγραμμα της samsung και θα σε ειδοποιησω για το αποτέλεσμα…
Εδω θα ήθελα να σημειώσω την πολύ καλ’ή δουλειά που κάνετε και την τεράστεια βοήθεια που προσφέρετε σε όλους έμας…. Σας ευχαριστώ πολύ
Έχω και άλλες δυο ερώτησεις ασχετες με το συγκεκριμένο θέμα. Να ανοίξω νεα συνομιλία ή θα συνεχίσουμε εδώ; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις νέο θέμα. Μπορείς να κάνεις εδώ τις ερωτήσεις σου.