Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜεταφορα χρηματων στη Revolut
Aris Pantieras ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, 
στην Revolut card όταν την έχω φορτώσει με χρήματα, για να κάνω μια διαδικτυακή πληρωμή  μέσω της εικονικής κάρτας τι ονοματεπώνυμο βάζω στα στοιχεία της κάρτας;(πέρα από τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης και το CVV)
 
και μετά για να την συνδέσω με paypal πηγαίνω στην επιλογή link a card βάζω τα στοιχεία της κάρτας και στην διεύθυνση τι διεύθυνση βάζω ? (γιατι π.χ. ποιός είναι ο ταχυδρομικός κώδικας? γιατί το Ε14 5ΑΒ δεν μου το παίρνει)
 
ευχαριστώ!

6 Απαντήσεις

kostas kostas απάντησε πριν 8 έτη

ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ Ε-ΒΑΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ PAY-PAL. ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ PAY-PAL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAY-PAL.

Aris Pantieras απάντησε πριν 8 έτη

Είναι για αγορά μέσω του sportdirect.com που λόγω capital controls βρήκα ως λύση την revolut card ,έστειλα σήμερα έμβασμα και περιμένω και όταν μου μπούνε τα χρήματα το sport direct μετά θα μου ζητήσει στοιχεία κάρτας ..εκεί τι ονοματεπώνυμο θα βάλω?

kostas kostas απάντησε πριν 8 έτη

ΓΙΑ ΤΟ sportdirect.com ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ

Φώτης Μπαλάς απάντησε πριν 8 έτη

Το ονοματεπώνυμο που θα εισάγεις σε ηλεκτρονικές αγορές όταν το ζητούν, θα είναι αυτό που αναγράφεται στην πλαστική κάρτα που καλό είναι να αντιστοιχεί με την λατινική μορφή του ΑΔΤ.

Όσον αφορά τον Τ.Κ. εμένα τον είχε δεχτεί κανονικά, που σημαίνει μάλλον ότι η μορφή του που εισάγεται αποδίδεται με λάθος τρόπο.

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την Revolut Card στο PayPal για να κάνεις αγορές Online. Παρ'όλα αυτά αν το κάνεις πρέπει να προσέξεις να μην κάνει μετατροπές συναλλάγματος το ίδιο το PayPal (γιατί παίρνει μεγάλη προμήθεια) αλλά να ρυθμίσεις να γίνεται από την Revolut αυτή η διαδικασία.

Εφόσον έχεις κάνει το Link a Card, μεταφέρεσαι στο διαχειριστικό panel του PayPal (γρανάζι) -> Payments -> Preapproved payments -> Set Available Funding Sources.

Στο πεδίο της Revolut Card, κάνεις κλικ στο Conversion Options και αν πατήσεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" -> Submit κάθε φορά που θα κάνεις αγορά π.χ. από Ευρώ σε USD μέσω του Paypal με την συνδεδεμένη κάρτα Revolut θα γίνεται χρήση του exchange rate της Revolut και ΟΧΙ του paypal.

Κωστής Καρβουνιάρης απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα!

Πλέον στην εφαρμογή για Android, μετά την επιλογή Top up via bank transfer εμφανίζεται μια οθόνη με τρεις επιλογές, Top-up with GBP, EUR ή USD. Αυτό τι ακριβώς σημαίνει, σε ποιό νόμισμα θα είναι αρχικά το δικό μου έμβασμα (προφανώς ευρώ, από Πειραιώς) ή σε ποιό νόμισμα θα εμφανίζεται άπαξ και περαστεί στην Revolut (νόμιζα ότι αυτό θα είναι σώνει και ντε GBP μιας και μιλάμε για βρεττανικό τραπεζικό ίδρυμα); Και ποιές είναι οι συνέπειες; Π.Χ αν επιλέξω EUR, θα γίνεται μετατροπή με την ισοτιμία της ημέρας της εκάστοτε αγοράς αντί να έχουν μετατραπεί όλα σε GBP την ημέρα του εμβάσματος;

Ευχαριστώ

Φώτης Μπαλάς απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.

Top-up with EUR επιλέγουμε για να κάνουμε έμβασμα σε ευρώ.

Αν η αγορά που θα κάνουμε δεν είναι σε ευρώ αλλά σε αμερικάνικα δολάρια για παράδειγμα, η μετατροπή θα γίνει με το τρέχον interbank exchange rate.